-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
WEBMASTER
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Merhaba arkadaşlar e-ticaret ile çok uzun süredir uğraşıyorum artık biraz da bu işin eğlenceli kısmının tadına bakıp adsense üzerinden para kazanmak istiyorum. Yatırım konusunda sıkıntım yok. Sadece hangi kategorinin getirisinin daha fazla getirisi olacağını kestiremiyorum.
Sizce hangi kategoride bir site oluşturmalıyım?
NumanABi
--> numanozdemir.com <--
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
N** Ö**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
Dostum aklımda bir site var,dünyada şu an benzeri yok,ayrıca Türk basınında da büyük ses getireceğinden eminim,ortaklık düşünürsen mesaj atabilirsin proje detaylarını iletirim.
Onun haricinde,webmaster sohbet sitesi yok,bunu da yaparsan güzel para kaldırırsın bence. ;)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
WEBMASTER
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Hocam sohbet sitesi derken?
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
NumanABi adlı üyeden alıntı
Dostum aklımda bir site var,dünyada şu an benzeri yok,ayrıca Türk basınında da büyük ses getireceğinden eminim,ortaklık düşünürsen mesaj atabilirsin proje detaylarını iletirim.
Onun haricinde,webmaster sohbet sitesi yok,bunu da yaparsan güzel para kaldırırsın bence. ;)
Haber sitesimi ? Dünyada benzeri yok ise maliyeti ne olur sitenin hep arayistayim bende bihabermedya.com 2-3 hafta önce başladım
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
Haber sitelerimizde birbirinden kopya :) getirisi olacak iş ortaklığında olurum ama tabii ki illegal değil ? Bir de Türk basınında ses getirince gumlemeyelim 😂