-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
C** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Selamlar. 2 sene önce adsense kullanmak için bir site kurmuştum. site.com şeklinde. O zaman yanlış hatırlamıyorsam onay alamamıştım. Fakat şu anda adsense hesabıma girdiğimde siteler bölümünde o site Hazır olarak görünüyor. Fakat o domain artık bende değil ama boşta duruyor tekrar alabilirim. Sormak istediğim onaylanmış bir tane sitem var diye diğer ekleyeceğim sitelere de onay beklemem gerekir mi? O onaylanmış eski domaini de beğenmiyorum tekrar açasım yok. Fakat yeni site onaylatmakta zor geliyor. Teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
İnşaat-Altyapı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
her domain için onay alman gerekiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Her site için onay almak gerekiyor. Ancak mevcut adsenseye site ekle diyerek eklediğin her site sıfırdan adsense alabilir anlamı yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Google vermiş yanıtını
Yeni sitelerden para kazanma
Yeni bir sitede reklam göstermek için siteyi artık AdSense hesabınıza eklemeniz gerekiyor. Her yeni site, alan adının sahibi olduğunuzu veya içeriğini değiştirebildiğinizi kontrol eden bir doğrulama sürecinden geçer. Bu süreçte, sitenizin AdSense Program politikalarına uygun olup olmadığı da incelenir. Kontroller tamamlandıktan sonra siteniz "Hazır" olarak işaretlenir ve reklam göstermeye başlayabilirsiniz.
Cll
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Muhasebeci
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hazır yazan sitelerde anında reklam gösterimi yapmaya başlarsınız hocam sıkıntı olmaz.
ayrıca iki adet daha önce kullandığım ama iki senedir aktif olamyan adsense onaylı dominimi geri aldım ve eski içeriğini yükledim. ikisinide tekrar inceledi ve kabul etti.