-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
F** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Herkese merhaba. Merak ettiğim bir konu var? Sitemdeki Google Adsense reklamları neye göre belirleniyor acaba? Mesela wordpres nedir? Wordpres site nasıl kurulur gibisinden bir sitem var ise bu sitede wordpres üzerine ki reklamlar yayınlanıyor? Ya da erkek ayakkabı tanıttığım bir sitem var diyelim sitemdeki adsense reklamları erkek ayakkabı üzerine mi oluyor? Aydınlatırsanız sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
benim bildigim senin googledaki aramalarına göre değişiyor.En azından bende öyle oluyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Elektrik Elektronik
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Kullanıcıların google veya google servislerindeki aramaları gezdiği sayfalar vs vs yani dikkatini ceken herşey belirler. mesela bir teknolojik alet incelersin butun reklamlar satış sitelerine döner yada bir elbiseye bakarsın ne kadar elbise sitesi varsa hepsinin reklamını görürsün... Benim gibi kişiselleştirilmiş reklam gibi bir ayar var onu kapatırsan da değişik alakasız reklamlar görürsün...
Oppo Kullanıcı Platformu - ColorOS Türkiye
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
F** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Peki mesela finans kategorisinde tıklanma başına çok iyi para var diyorlar. O nasıl oluyor. Atıyorum kişi benim finans sitem var oraya girdi ancak karşısına daha önce daha fazla arattigi host firmalarının reklamı çıktı? Bu sefer benim sitemin finans olmasının ne anlamı kaldı ki
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Elektrik Elektronik
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Valla ben Tr adsenseden para kazananı pek görmedim açık söyleyim arkadaşımın yabancı adsense si var adam parayı kırıyor hemde saçma sapan bir reklamdan reklemı bile gösterebilirim. bu ara benim sitemdede çıkmaya basladı tıklama basına 70 80 kr veriyor...
Oppo Kullanıcı Platformu - ColorOS Türkiye