-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Merhaba arkadaşlar, siteyi açalı 2 gün gün oldu adsense kayıt oldum kabul edilmedi sizce adsense ne zaman tekrar başvuru yapıyım?
Site: yigithanyucedag.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Çevre Mühendisi
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
60, (%100)
2 günlük siteye adsense alamamanız gayet normal, sitedeki konular ayrıca özgün değil kopya içerik. Bende uzunca bir süre daha beklemelisiniz.
"Tabiatın isteklerini anlamazlıktan gelen, cezasını görür." [Balzac]
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
prensipler
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
3 yıl + site üstelik reklamda almış durumdayız adsenseye bugün başvuru yaptık site yaşı ziyaretçi ve index sayınız önemli diye düşünüyorum. En az 3 ila 6 ay beklemenizi öneririm bu arada alternatif reklam kanalları da önerebilirim ancak şu aşamada değil tabi. Bu kadar yeni siteye şans vermeyecekleri gibi sonra ki başvurunuz için de olumsuz not düşeceklerdir. Az sabır bol içerik yani:)
tarafımızca forumun kullanımına son verilmiştir. kullanıcı adımızla ilgili yasal hakkımız saklıdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar hazır konu açılmışken imzamdaki siteme bakıp bi yorum yapar misiniz adsense icin? Açalı 3 hafta oldu 4700 hit toplam , 10 indexs var şu an .
www.technandro.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
prensipler
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sonra 2 reklam firması ile deneme yaparsın reklam yerleştirme falan öğrenirsin oldu bitti gitti:)
tarafımızca forumun kullanımına son verilmiştir. kullanıcı adımızla ilgili yasal hakkımız saklıdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Siyaset Bilimci
-
-
Ad Soyad
F** Ü**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
hocam index eğer 30 civarı ise sitenin gününün yaşının pek anlamı yok. Ben 2. Günün gecesinde onay almıştım. Hemen index alamaz imkansız o zaman sende Google gibi getir yap yeterli. Ayrıca ben yemek tarifleri sitesi idi aldığım site.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Business Man
-
-
Ad Soyad
H** D**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Satış ortağlı veya Gittigidiyor Tarzı tıklama başı Ücret ödeyen siteleri deneyebilirsin. Bol kazançlı olur inşallah
iqhaber.com