Merhabalar,

Sitemi açalı uzun zaman oldu. Güzelde içerik ve kitle edinmeye başladı. Ancak sitem 3. defa red yedi. Bunun en büyük sebebi siteyi anasayfa olarak eklememden kaynaklanıyor sanıyorum. Adsense alt alan adına bakmak yerine ana sayfayı takip ediyor ve uygun değil diyor. Burada sorumda şu aslında;

Diyelimki kişisel bir siteniz var tek sayfadan oluşan portföy bir site burası. İçerikleriniz ise Blog adında bir alt alan adında. Ben zaten reklamımı ana sayfaya değil blog kısmına vermek istiyorum. Ancak siteyi eklerken bile Anasayfayı eklemeniz isteniyor ve orayı baz alarak bana uygun değil diyor. Bu noktada doğru olabilir anasayfa çokda uygun değil. Ama ben zaten buraya eklemek istemiyorumki reklamlarımı. Neden burasını seçmek zorundayım? Yada tek sayfa sitesi olup reklam alabilen varmı? Bu noktada yardım gerekiyor işte.

Sitemi ne yaptıysam doğrulatamadım. Aslında ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim. Alt alan adını direkt olarak Adsense eklemek için ne yapılabilir bilgilendirebilecek varsa sevinirim. Umarım yardımcı olabilirsiniz.

9482-647a5c0878d28.jpg

Linkler ; 

Anasayfa ; https://www.umiteski.com.tr/

Blog Kısmı ; https://blog.umiteski.com.tr/

Teşekkürler.