-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
S** Q**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Onaylı Adsenseye İngilizce yeni blogumu ekledim ama yukarıdaki uyarıyı aldım.Açıklaması şöyle:Sitenizde sitenizin henüz reklam göstermeye hazır olmadığı anlamına gelen bazı politika ihlalleri bulduk.
Değerli Envanter: İçerik yok
Program politikalarımızda belirtildiği gibi, az değer içeren ya da hiç değer içermeyen ve/veya aşırı yoğun reklam yayınlanan sayfalarda ya da uygulamalarda Google reklamları göstermeyebiliriz.
Buna benzer konuyu bir kaç gün önce de açmışdım sağolsun bazı arkadaşların yardımıyla hataları düzelttim ve yeniden başvurdum.Ama yine kabul etmedi.Site blogger tabanli ve 11 İçerik var.Sorun ne?
Ən Gözəl Sözlər
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Serbest Meslek Erbabı
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Hocam içeriklerin henüz yeterli değil. Biraz daha içerik girmelisin ve içeriklerin biraz uzun olsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aynı sorun bende de var, herhangi bir politika ihlali yaptığımıda düşünmüyorum, ne kadar kişiye danışsamda sorunu çözemedim. Şuan sitemi açalı 2-3 ay oldu toplam 95 adet özgün makale var, hala ara ara adsenseye başvuru yaparım ama hep aynı sonuç maalesef.
BegeniApp
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Yok
-
-
Ad Soyad
K** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam ben 4 içerikle adsense almıştım. +300 kelime olduğundan emin olun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Lisans / Hukuk
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ben 9 içerikle 3 gün gibi bir sürede AdSense almıştım. Makalelerin tamamı, öne çıkan resimler de dahil özgündü. Sanıyorum ki özgünlük önemli bir kriter Google için.