Ustadu
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Seo-Adsense Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba Arkadaşlar Bir web sayfam var adsense olarak kullandığım siteyi bir başkasından satın almıştım.Sitenin Linkleri haricinde Tüm herşeyini a dan z ye değiştirdim. tabi google önemli kelimelerde ilk sıralarda olan siteyi 100 küsüre attı :)) ...Bide üstüne güncelleme yiyince 8.2 şiddetindeki deprem gibi sallanıyor site :)).Aynı zamanda backlink verdiğim web sayfalarını analiz ettim onlarda arka sıralarda yer kapma telaşında daha fazla düşmeyelim artık dercesine.
Ama benim kafama takılan konu şu.adam siteye giriş yaptı 15 saniye sora reklama tıkladı !.tıklamaması imkansız güzel tezgah kurdum.Sonuç olarak sitede kisa süre kalındığından dolayı google siteyi gerilere atarmı ! . Sayfa gösterimi olmadan sitede zaman geçirmeden.Fİkirlerinizi bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Adsense
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
ya tıklamayı saymaz yada sayarsa çok az para verir
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Adsense
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
tıklama olayı sıralamayı etkilemez
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
benim sitemde günlük 2 3 bin arasına çıkmıştı üç beş birşey geliyordu adsenseden ta ki amatörlüğümü konuşturana kadar. siteye kopya içerik girdim hemde bot aracılığıyla girdim. 3 gün sonra ziyaretçi artacak diye beklerken 30 lara düştü. Eğer sitenizde kopya içerik varsa, url değiştiyse, yazılımsal olarak yavaşladıysa bunlar siteyi arka sayfalara atıyor. bizzat tecrübe edindim
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
!.tıklamaması imkansız güzel tezgah kurdum.
Eğer Böyle bi Reklam yerleşiminiz varsa zaten adsenseden ban yersiniz