-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
T** F**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
günlük 500 hitle bunu kazanan bloglarım var. yazık gerçekten o kadar hite.
beşli bağlantı birimi denediniz mi acaba?
sağ ve sol mavi okların altındaki birime bence beşli bağlantı koyun. yatay
Hiçbir şey istedigim yok senden felek, ama yine de ucuz olsun ekmek, ve pahalı olsun insan hayatı..
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
aslanates adlı üyeden alıntı
günlük 500 hitle bunu kazanan bloglarım var. yazık gerçekten o kadar hite.
beşli bağlantı birimi denediniz mi acaba?
sağ ve sol mavi okların altındaki birime bence beşli bağlantı koyun. yatay
5'li birim için sanırım 728 genişlik lazım, site tasarımını değiştirip deneyeceğim.
Bir arkadaş az önce 468x60 kodu birim ile yer değiştirmemi tavsiye etti öyle yaptım, 3 reklam, 2 bağlantı birimi kuralıyla hareket edip düzgün bir yerleşim bulmaya çalışıyorum, her türlü risk içermeyen tavsiyeye açığım..
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / K
-
Meslek
Portalcı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bence normal değil. Ya banlanmanız lazım yada çok ciddi rakamlar kazanmanız lazım...
Bilginin Kaynaksız Olmadığı bilginform.com sitemize herkezi bekliyoruz. Kaliteyi gözlerinizle görün!
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Hocam beni ürkütmeyin neden banlanıyorum herhangi bir kural ihlali yok ki :/
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kanatimce sitedeki reklam yerleştirme uyumsuzluğundan kaynaklanmakta.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / K
-
Meslek
Portalcı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben yazdıklarımda 2. kısmı sizin için temenni ediyorum. Banlanma olayına gelince her tık 0,01 olsa o rakamlardan çok yüksek kazanç elde etmelisiniz. Buda sanal tıkı ortaya çıkarıyor. Arkadaşlarınız falan devamlı tıklama yapıyorlar değilmi.
Bilginin Kaynaksız Olmadığı bilginform.com sitemize herkezi bekliyoruz. Kaliteyi gözlerinizle görün!
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Bilginform adlı üyeden alıntı
Ben yazdıklarımda 2. kısmı sizin için temenni ediyorum. Banlanma olayına gelince her tık 0,01 olsa o rakamlardan çok yüksek kazanç elde etmelisiniz. Buda sanal tıkı ortaya çıkarıyor. Arkadaşlarınız falan devamlı tıklama yapıyorlar değilmi.
Hocam her tık 0,01 Adsense için çok cüzzi bir rakam, standart bir site normalde 0.05-0.015 arası ideal ve olması gereken rakamlara tabidir, yurtdışı ağırlıklı olduğunda bu mebla katlanarak yükselir.
Ayrıca zaten konu çok az tıklanma olduğu, getirinin çok az olduğu, kazancın nasıl yükseltilebileceği gibi durumlara yardım ve fikir istemek amacıyla açıldı.
Siz gerçekten tık başına 0.01 rakamının yüksek olduğunu düşünüyorsanız ya ben yanlış biliyorum, ya da gerçekten yanlış bir anlaşılma söz konusu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
89, (%100)
Bendede durum aynı. Ama youtube hesabımda. 10 bin izleme 100-200+ tıka 0.10 bile vermiyor. çoğu zaman 0 euro gösteriyo
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
T** F**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bu işte uzman olan arkadaşlar daha iyi yardımcı olabilirlerdi aslında. diğer bir önerim ise spam sayılabilecek reklam verenlerin engellenmesi olabilir. kontör vb. gibi bir ara çok yaygındı ve adsense sahiplerini sinir ediyorlardı. hazırlanan listeleri yıllar önce eklemiştim engelleme listeme.
link veremeyeceğim ama ilgilenirseniz google ile ulaşabilirsiniz o listelere sanırım. eskiden öyle yapıyorduk şimdi pek uğraşmadığım için önlem güncel bir önlem mi onu bilemiyorum.
Hiçbir şey istedigim yok senden felek, ama yine de ucuz olsun ekmek, ve pahalı olsun insan hayatı..
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Dediğiniz gibi konu uzmanlarının reklam yerleşimi ve hit oranıyla kıyasesi konusunda fikirlerine çok ihtiyacım var, liste engellemesi ve gereksiz sitelerin çıkarılması işlemlerini uyguladım, sonuç değişmedi henüz.