lostyazilim
tr.link

Sizi hazır duruma getirmek için çalışıyoruz

3 Mesajlar 1.291 Okunma
acebozum
tr.link

kryypkc kryypkc WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.10.2018
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad K** Y**
  • Mesajlar 40
  • Beğeniler 0 / 4
  • Ticaret 3, (%100)
Arkadaşlar merhaba,Sizi hazır duruma getirmek için çalışıyoruz hatasını aylardır bekliyorum artık gerildim buna bir çözümü olan ya da nasıl hallolduğunu bilen varsa bana dönebilir mi ?

elektronikssl
webimgo

SENibrahim SENibrahim ibocum Kullanıcı
  • Üyelik 22.12.2017
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad İ** Ş**
  • Mesajlar 4598
  • Beğeniler 1727 / 1541
  • Ticaret 15, (%100)
Merhaba,

Şuanda ikinci adım olan inceleme sürecindesiniz ancak bu incelemenin gerçekleştirilebilmesi için bloğunuza adsense kodlarını eklemeniz gerekiyor. Aşağıda paylaştığım kodu Şablon kısmında HTML düzenle butonuna basarak, etiketinden önce olacak şekilde ekleyin.

ca-pub- kısmından sonra ki *'ı silip, kendi yayıncı kimlik numaranızı eklemeyi unutmayın.

<script></script>

<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({
google_ad_client: "ca-pub-*",
enable_page_level_ads: true
});
</script>

Blogunuzda reklam yayınlamak için lütfen ilgili makaleyi dikkatlice inceleyiniz.

Dikkat etmeniz gereken önemli noktalar:

Sağladığınız içerik, sayfanızı ziyaret eden kullanıcılara değer katmalı ve onların ilgisini çekmelidir. Bu nedenle, değişiklikler yapılana kadar pek ya da hiç sunmayan ve/veya aşırı yoğun reklam yayınlanan sayfalara sunumu sınırlayabilir veya devre dışı bırakabiliriz.

Kabul edilemez sayfalara ilişkin örnekler aşağıdakileri içerir, ancak bunlarla sınırlı değildir:

Adsense hesabınızın tamamen etkinleşmesi için bekleme süresi bazı yayıncılar için bir kaç gün sürerken bazıları için de bir kaç hafta sürebilir.

Herhangi bir e-posta alıncaya kadar lütfen sitenizi güncel tutarak, organik trafiğinizi arttıracak özgün içerikler girmeye devam ediniz.

Teşekkürler,
İyi forumlar.

Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com

Heisenberg42 Heisenberg42 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.07.2017
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek PC
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad I** D**
  • Mesajlar 85
  • Beğeniler 12 / 10
  • Ticaret 0, (%0)