-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İş güvenliği Uzmanı
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar websitemde yazdığım makaleleri genelde facebook gruplarında paylaşıyorum ve en çok trafik oradan geliyor.Geçenlerde bir grupta sosyal ağlardan gelen trafiğin ban sebebi olabileceğini duydum bu ne kadar doğru diye merak ediyorum. Ayrıca sosyal trafik ile organik trafik arasındaki fark nedir insanlar niye organik trafik için uğraşıp duruyor bilen yanıtlarsa memnun olurum herkese iyi forumlar.
https://www.yazilimcase.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yok öyle bişey.. Aksine sosyal medya hesapları bir sitenin can damarıdır. Onedio gibi siteler bunun en büyük örneğidir. Hatta SEO ile ilgili tüm uzmanlar ( ve siteler ) , sosyal medyanın çok büyük bir etken olduğunu söyler.
Kısacası , trafik sağlanan her yol mübahtır. Trafiğin nereden nasıl geldiği önemli değildir.Yeter ki Fake olmasın. Reddit ' te bunun bir örneğidir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İş güvenliği Uzmanı
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teşekkür ederim bu cevabın ilaç gibi geldi açıkçası. Hitimin %80'i social
https://www.yazilimcase.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
ö.g.g
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Benim site hit i %100 u nerdeyse sosyal medyadan daha herhangi bir problem de yaşamadım. Organik hit olursa sıralama da yükselme olur kaliteli içerikler insanların ilgisini çeker vs....
Her Kul Kendi Kaderini Yaşarmış..
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Organik hiti şöyle açıklayabiliriz. Örneğin bir kadın ayakkabı satış siteniz var. Organik olarak kadın ayakkabı modelleri kelimesinden hit elde ediyorsunuz. Buradan alacağınız belkide 100 hit sosyal medyadan alacağınız 1000 hite eşit olabilir. Çünkü sosyal medyada linkinize tıklayan çoğu kişi ayakkabıyı satın almak için değil incelemek için girer. Oysaki organik gelen hitte, kişinin ayakkabı ihtiyacı vardır ve bu yüzden siteye girmektedir. Alışveriş şansı oldukça yüksektir.
Umarım anlatabilmişimdir.
Ayrıca facebook grubunuzda paylaşmanız doğru hedef kitlesi olduğu için bu da bir nebze organik hittir. Sosyal medya hitlerinin herhangi bir zararı vb. yoktur.
1 kişi bu mesajı beğendi.