-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar merhabalar rekabet vs bakmadan ornegin tbm si 10TL olarak bir kelime için içerik nasıl hazırlanmalı ?
- genel geçer bir siteye sahip olunarak ( cok amacli bir site diyelim ) bu TBM yi alma şansımız var mıdır ? yoksa sadece niche dediğim o konuya yönelik site mi açılmalı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İçerik Editörü
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Aslında içeriğe değil de, kullanıcının tarayıcı çerezlerine bağlı bir durum bu. Ama makalenin ilk 100 kelimesinde anahtar kelimeleri geçirirseniz, hedeflediğiniz ''tbm'' değerini alabilirsiniz.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
anladım hocam süpersin fakat anlayamadıgım tek şey; tek bir niche site veya bir magazine sitesi olması tbm yi etkilemiyor çok fazla ? bunun kanaatine vardım haklı mıyım acaba?
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Hocam benim blog sitem de çok amaçlı. Bir gün adwordsten yine anahtar kelime planlıyordum. Sonra karşıma 90 TBMli bir anahtar kelime çıktı. Bende o anahtar kelime ile bir yazı yazdım ve şuan yazı anahtar kelime ile aratilinca ilk sayfada çıkıyor. Ancak 90 TL TBM falan vermiyor. 1 TL bile vermiyor. Neden böyle olduğunu anlayamadım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam BekirBulut'un bahsettiği durum etkiliyor sanırım
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
gıda mühendisi
-
-
Ad Soyad
K** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
mrfirst adlı üyeden alıntı
Hocam benim blog sitem de çok amaçlı. Bir gün adwordsten yine anahtar kelime planlıyordum. Sonra karşıma 90 TBMli bir anahtar kelime çıktı. Bende o anahtar kelime ile bir yazı yazdım ve şuan yazı anahtar kelime ile aratilinca ilk sayfada çıkıyor. Ancak 90 TL TBM falan vermiyor. 1 TL bile vermiyor. Neden böyle olduğunu anlayamadım.
o makalenizi gören kişide çıkan reklam olması gereken reklam olmayabilir :D
Doğru olması gereken yol hiç bir zaman düz değildir!