1000 civarı makale gireceğim. şuan genel bir sitem var. fakat bazı konularda acaba konuya özel siteler açsam mı diye düşünüyorum.

genel sitenin avnataj ve dezavanjları nelerdir


ben şöyle yapıyorum şuanda. binbir çeşit kategoriyi açtım. fakat anasayfada sadece onedio tarzı liste içerikler tutuyorum. ve diğer binbir kategoriyi anasayfada göstermiyorum bile. google'dan yemek tariflerinden gelen birine benzer yazılar olarak yemek tariflerini gösteriyorum. olurda anasayfaya giderse liste içerikler ilgi çekici olduğu için bir iki tıkta orada atabilir.

borsa bilgileri alakalı içerikten gelen kişiye benzer 5 tane içerik gösteriyorum. olurda adam anasayfaya giderse oda herkese hitap eden liste içerikleri görüyor.

---

her konu için ayrı site açmak mantıklı mı? ve reklam gelirleri daha mı fazla oluyor. atıyorum 100 tane yemek tarifini genel içerikli siteye girmeyle, sadece yemek tarifi sitesine girmek arasında reklam geliri olarak fark var mıdır? reklam verenler özel olarak site mi seçiyor? borsa reklamı sadece borsa sitesinde mi çıkar yoksa benim genel sitemin borsa kategorisindede borsa reklamı çıkar mı?