-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Merhaba arkadaşlar... Özellikle adsense den sürekli ve düzenli gelir alan veya almış olan arkadaşlarımı bu konuya kesinlikle davet ediyorum.
Konu şu ki tıklama oranı mevzusunda herhangi bir tavan var mıdır?
Google bu konuda belli oranların üstünü gördüğünde gerçekten direkt banlama yoluna mı gidiyor?
Misal bugün 100sayfa görüntüleme var. 20kez de reklamlara tıklanmış. Olmaz diye bişey yok... Yalnız burda her gün için demiyorum herhangi bir gün için diyorum... Bu bir sıkıntı oluşturur mu?
Reklamların özellikle tıklanmasına yönelik bir teşvik vs. de yok varsayıyoruz. Yani herşey yasal ve düzgün. Ama tıklama oranı Yüzde20(farazi) gelmiş...
Nedir düşünceleriniz?
Bu şekilde yüksek tıklama oranları sebebiyle banlanan veyahut parasını tıkır tıkır alan var mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Proje Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Bir bakmışsın mail gelmiş hesabınız devre dışı diye hocam :)
http://www.alicankosedag.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
V** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hoop diye banlayacağını zannetmem çünkü o da bu durumdan kazançlı,
sadece kural ihlali olup olmadığı konusunda "özel" incelemeye tabi tutulabileceğinizi düşünüyorum.
Örneğin bir grup kurdunuz grup üyeleri hergün diğerlerinin reklamlarını tıklıyor.
Doğal olmayan bir tıklama oluşmuş oluyor, google de bu veya benzer doğal olmayan tıklama farkederse hesabınız banlanabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Benim imzamdaki itede Genelde %1 oluyor arttıramadım. Ama asıl sıkıntı 2 gündür tıklamalara 0,01TL veriyor :)