-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ü** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar
Diyelim 250.000 gösterim var.Reklam tık sayısı 2500
Düz hesap to oranı %2 mi oluyor ? 250 tık oluncada 0,2
+ Adsense için risk teşkil eden tık oranı kaç oluyor ?
Son olarak to oranında önemli olan sayfa gösterimi mi ? Hit mi ? Yani hangisi üzerinden hesaplanıyor ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İmalat Ar-Ge Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Sanırım TO sayfa görüntülemeye göre oluyor, çünkü az önce raporlara baktım, sayfa görüntüleme 3K tıklama 45 civarı TO da %1,5 civarı. Gösterim reklam sayısına bağlı olarak sayfa görüntülemenin katları oluyor. Mesela sayfada 3 reklam varsa gösterim 9K oluyor.
Bildiğim kadarıyla böyle.
İkinci sorunuz: Webmaster'ların geneli %1-%3 arası TO'ya sahip oluyor. Çok az bazı webmaster'ların çok iyi yerleşimle %5-%7'leri gördüğünü duydum fakat bunlardan daha üstte bir TO olursa Google herhalde bir bakar ne oluyor ne bitiyor diye.
Bence risksiz alan %1-%3 falan civarı.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ü** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sanırım TO sayfa görüntülemeye göre oluyor, çünkü az önce raporlara baktım, sayfa görüntüleme 3K tıklama 45 civarı TO da %1,5 civarı. Gösterim reklam sayısına bağlı olarak sayfa görüntülemenin katları oluyor. Mesela sayfada 3 reklam varsa gösterim 9K oluyor.
Bildiğim kadarıyla böyle.
İkinci sorunuz: Webmaster'ların geneli %1-%3 arası TO'ya sahip oluyor. Çok az bazı webmaster'ların çok iyi yerleşimle %5-%7'leri gördüğünü duydum fakat bunlardan daha üstte bir TO olursa Google herhalde bir bakar ne oluyor ne bitiyor diye.
Bence risksiz alan %1-%3 falan civarı.
Yorumunuz için teşekkür ederim.Bende %2'nin üstünde risk diye duymuştum.