-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
merhaba arkadaşlar bu konu hakkında bilgi verir misiniz? türkiyede hangi konuda tbm yüksek?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Ziraat Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Kardeşim bu işi asıl bilenler asla buraya yazmayacak bir süre sonra sende öğrenirsen böyle bir konu gördüğünde sen bile yazmayacaksın :)
Ben yinede genel olarak finans, hosting diyorum.
Bilenlerin yazmaması da takdir ediyorum bundan dolayı bende yazmayacağım. Yukarıdaki konularda istikrarlı şekilde yazarsan ihtiyacın olanı kazanırsın. Ancak çok fazla kazanmak için diğer konular burada yada pm ile her sorana yazılırsa gayet masum bir şekilde o konularda site açılacak ve çöp site sayısı arttığı için bir sürü SEO taktikleri türeyecek :)
Bence iyi bir TBM aramak yerine kazananların kafasından düşünürseniz doğru yola çıkabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Saf degil ki millet yazar mi.
oBen
Kelimelerin Gücü Adına..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tekniker
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
genel içerikli site açarsan zaten her türlü kaybedersin. Bir veya birkaç içerik üzerinde ilerlemelisin. Hali ile bu kelimeleri kolay kolay kimse de paylaşmaz. Bende hak veriyorum paylaşmayanlara.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
hemşire
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Google adwords da kelimeleri inceleyebilirsiniz hocam. hangi kelime ne kadar veriyor ordan bakarsınız. tabi öncelikle adwords'e üye olmanız gerekir.
Ne kadar kazanıyorsan kazan, daima 5'te birini bi kenara bırak!
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
Z** C**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Arkadaşların da bahsettiği gibi bu konuda bilgi sahibi olanlar zaten bahsetmezler.
En doğru yöntem Adwordsde analiz yaparak ilginizi çeken ve TBM yüksek sektörleri bulmak,
Ardından da o sektöre dair Nish bir site açmaktır. Genel bir site açarsanız verim düşük olur ancak o sektörde tek bir konuda uzmanlaşırsanız siteniz daha kaliteli olur. Bunu seçerken de ekleyebileceğiniz makaleyi, içeriği düşünmeden site açmayın. Kaynağı bol olmalı. :)
Bundan daha fazla bilgi de verilmez :)
1 kişi bu mesajı beğendi.