-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sonuda hesabı kısmen onaylattım.Adenseden gelen mail şu şekilde.
AdSense'e hoş geldiniz! Başvurunuzu incelemeyi kısmen tamamladık. Buna rağmen,sitenizin incelenmesi tamamlanmadan docstoc.com/profile/xxx adresinde canlı reklamları göremeyeceksiniz. Bunun yerine, arka planla uyumlu boş reklamları göreceksiniz. Sitenizi incelemeye devam edeceğiz ve başvurunuzu dört (4) iş günü içinde tamamen onaylayacak veya reddedeceğiz. Bu aşamadan sonra, reklamları görmeye başlayacaksınız. Reklamlar sitenizde görünmeye başlar başlamaz, hesabınızı politikalarımıza uygunluk açısından sürekli olarak inceleyeceğimizi lütfen unutmayın. Herhangi bir ihlal saptanması durumunda, hesabınız onaylanmayabilir veya sayfalarınıza reklam sunumu durdurulabilir.
Hesabı tamamen aktif yaptığım zaman sizlerle.Paylaşıcam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
arkadaşlar gelirinizin % 50 sinin bu firmaya verdikten sonra adsense almanın ne anlamı var.
msa52
Web Tasarım Uzmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Tasarım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
bende bugün kimlik fotokobisi ile onayladım çok şükür :)
Bu şekilde onaylamak isteyenler 3 pin isteme hakkını istedikten sonra kimlik fotokobisinin yalnızca ön yüzünü göndermelidir.
-Bura komple benim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Denediğiniz yöntemler sonunda yine hüsrana ugrayabilirsiniz aradan farklı site üyeliği ile koyulman kodlar sonradan tanımlanacak ve yine aynı e maili alacaksiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Uzun uğraşlar sonunda beklediğim cevap geldi =)
Sayın Kullanıcımız, Google AdSense'e gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Başvurunuzu inceledik, ancak maalesef şu an için AdSense başvurunuzu kabul edemiyoruz. Başvurunuz, aşağıdaki nedenlerden dolayı kabul edilmemiştir. Sorunlar:- Yetersiz içerik
Başka bişi beklemiyordum zaten.
Tam 150 dosya ile başvuru yaptım. Sonuç 0 . Bu adenseye iyice kıl oldum =)
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Uzun ugraşlar sonunda adenseye 2. defa başvurdum ve onaylanmış =). Alamayanlar icin docstoc u öneririm. Kesin olmasada alma yüzdesi biraz daha yüksek.