-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Selam arkadaşlar , youtubeye artık çok fazla video yüklediğim için internetimde 50 gb den sonra akkye girdiği için vds server kiralamayı düşünüyorum fakat vds serverlar güvenilirmidir upload yaparken youtube kanalımız falan çalınmasın ? Sizin önerdiğiniz kullandığınız firmalar varmı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
@Back-End Developer.
-
-
Ad Soyad
R** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hocam yasal olan ve belgeleri tam olan firmalar almaz alsa bile rahatlıkla yasal hakkınızı kullana bilirsiniz ama gidipte ne vergi levhası ve lisansı var gidip alırsanız adam demezmi ne vergisi var ne levhası sen niye alıyorsun diye hem performans hem güvenlilirlik acısınından
Radore
Yoncu (VDS Kullanmadım ama güvenilirdir.)
MuvHost
Fiberserver
Fibersunucu
alystr
natro
...... Gibi aklıma gelmeyen 5-10 tane daha firma var bunlar dışında almanızı önermem alsanız bile firmayı araştırmanızı öneririm.
Genellikle bahsettiginiz olaylar olmaz ve oldugunu görmedim (tabi gitipte boş bir firmadan alırsanız hakketiniz )
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Kardeşim uploadlar akk ye takılmıyor diye biliyordum ama.Bende önceden upload downloa yaparken hesaplara bi sıkıntı gelmemişti ama vps ye sahte antivirüs programı bulaşmıştı bikeresinde.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam render için nasıl bir sunucu seçmeliyim cpu hızı ve rami ne kadar olmalı ?