-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
İşçi
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Merhaba. Belki birçoklarınıza oldukça basit gelecek ama benim için önemli bir soru sormak istiyorum: Youtube kanalım için çekeceğim videolarda harici mikrofon kullanmalı mıyım?
Blogumun youtube kanalı için videolar çekmeye başladım. General Mobile 4g telefonumdan çektiğim videoları Camtasia programı yardımıyla düzenleyip kanalıma yüklüyorum. Ama ses kalitesinden memnun değilim. Daha iyi bir ses kaydı için mikrofon kullanılan videolar görüyorum.
Diyelim ki ucuz yollu bir mikrofon aldım. Bu durumda da video ile ses kaydını birleştirmem mi gerekiyor? Bu arada senkronizasyon sorunları oluyor mu?
Özellikle, youtube kanalında inceleme vb. videolar yaynlayan arkadaşlardan tavsiye rica ediyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Paramedik
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
tam sormak istediklerim sorulmuş, takip.
MNAKIT
Razer Gold Sat
Platin Üye
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
elektronik ödemeler
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
82, (%99)
Konu ile ilgili değil ama videonuz ile ilgili bir yorum yapmak istedim :)
Video iyi ses hiç rahatsız etmiyo oda iyi fakat anlatırken karşında ki kağıttan okuyormuşsunuz gibi bir tavrınız ve çok resmi bir tavrınız var :) Google translate gibi konuşmayın biraz daha rahat olun yanında ki yakın bir arkadaşına anlatıyormuş gibi :) bilgiler iyi fakat bu tarz bir anlatım olunca istemeden de olsak sıkılıyoruz.
Razer Gold ve Diğer işlemler için Yazabilirsiniz. 05443130758
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Medya
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Üstteki video bence çok da ses konusunda sıkıntılı değil. Zaten tane tane anlatıyorsunuz.
Eğer harici ses kaydını telefondan yapacaksanız senkronizasyon sorunu yaşamazsınız. Ses telefonun mikrofonu yerine harici kaynak tarafından kayıt edilmiş olacak.
Videoda sesten öte ışık sorunu var. Onu da harcama yapmadan evde pratik yöntemlerle giderebilirsiniz.
Kanala bakmadım henüz ama videonuzu beğendim. Saçma sapan bu kadar kanalın olduğu bir platformda gerçekten bilgi amaçlı açılmış olanlarını da görmek ayrıca güzel.
1 kişi bu mesajı beğendi.
cthax
@emileyt.vanlife
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
Hocam Gerçekten de akışkanlıktan uzak olduğu için inanın sıkıldım (önemsediğim bir konu olmasına rağmen) kapattım
1 kişi bu mesajı beğendi.
Newjack
Sms Onayı Gerekli
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Merhaba, video çekimlerinde ne kullanıyorsunuz? Video kamera mı, telefon mu?