lostyazilim

[YARDIM]Adsense pinsiz hesap satın almayı düşünüyorum ama

3 Mesajlar 609 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

ByFataLTR ByFataLTR WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Devlet Memuru
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 354
  • Beğeniler 81 / 80
  • Ticaret 19, (%100)
Merhaba. Adsense başvurdum bir kaç defa ama vermiyor. Buradan birilerinden adsense pinsiz hesap almayı düşünüyorum ama daha önce bir kaç defa başvuru yaptığım için adsense hesabındaki kodları başvuru yaptığım sitede kullansam problem teşkil eder mi? Onaylanmayan bir siteye kod eklemiş olacağım sonuçta. Site yeni olduğu için reklam vermediğini düşünüyorum. Onun dışında bir sorun görünmüyor sitede. Siz ne düşünüyorsunuz sorun olur mu?

wmaraci
reklam

cihaneken cihaneken Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Elektrik Teknisyeni
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 3510
  • Beğeniler 488 / 1190
  • Ticaret 1, (%100)
İstediğin cevap bu değil belki fakat, google hesap alış/satış işine girmeyin çok kişi dolandırıldı ama halen bu işin ticareti devam ediyor. hesap sahibi geri almak istedikten sonra hesabını geri alabilir sizin giden paraya yazık olur.
Google hesaplarında hesabın tüm giriş bilgilerini değiştirseniz hatta farklı güvenlik uygulasanız dahi bir takım sorulara doğru cevap verildikten sonra hesabı geri alabilir satan kişi, hiç bir şey yapmasa bile, sadece hesabım başkasının eline geçti diye form doldursa bile senin para ödeyip aldığın hesap bloke olur.
Kendine yazık edersin. Sana benden forumdaş tavsiyesi.

sorunun cevabıda şöyleki; Gıogle adsense politikalarına (kurallarına) uyan, bu kurallar ile ters düşmeyen herhangi bir sitede reklam yayınlanabilir.
ByFataLTR

kişi bu mesajı beğendi.

ByFataLTR ByFataLTR WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Devlet Memuru
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 354
  • Beğeniler 81 / 80
  • Ticaret 19, (%100)
cihaneken Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Rica etsem pm bakabilir misiniz?

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al