-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Devlet Memuru
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Merhaba. Adsense başvurdum bir kaç defa ama vermiyor. Buradan birilerinden adsense pinsiz hesap almayı düşünüyorum ama daha önce bir kaç defa başvuru yaptığım için adsense hesabındaki kodları başvuru yaptığım sitede kullansam problem teşkil eder mi? Onaylanmayan bir siteye kod eklemiş olacağım sonuçta. Site yeni olduğu için reklam vermediğini düşünüyorum. Onun dışında bir sorun görünmüyor sitede. Siz ne düşünüyorsunuz sorun olur mu?
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İstediğin cevap bu değil belki fakat, google hesap alış/satış işine girmeyin çok kişi dolandırıldı ama halen bu işin ticareti devam ediyor. hesap sahibi geri almak istedikten sonra hesabını geri alabilir sizin giden paraya yazık olur.
Google hesaplarında hesabın tüm giriş bilgilerini değiştirseniz hatta farklı güvenlik uygulasanız dahi bir takım sorulara doğru cevap verildikten sonra hesabı geri alabilir satan kişi, hiç bir şey yapmasa bile, sadece hesabım başkasının eline geçti diye form doldursa bile senin para ödeyip aldığın hesap bloke olur.
Kendine yazık edersin. Sana benden forumdaş tavsiyesi.
sorunun cevabıda şöyleki; Gıogle adsense politikalarına (kurallarına) uyan, bu kurallar ile ters düşmeyen herhangi bir sitede reklam yayınlanabilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.