-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / K
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sıfırdan, sürekli ilgileneceğim yeni bir blog açmak istiyorum. Hem adsense reklamlarından hem de tanıtım yazısı ve link satışlarından en çok hangi konular kazandırıyor?
Değerli önerilenizi bekliyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Şöyle bir şey söylemek istiyorum. Sadece bir öneri veya tavsiye..
Seveceğiniz bir blog konusu seçiniz. Hakkında yazmaktan keyif alacağınız, araştırmasını yapmaktan sıkılmayacağınız. Nacizane tavsiyem size çok getiri olur diye sevmediğiniz bir konu hakkında yazmayın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Yaşam Koçu
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Örgü işleri çok kazandırıyor hocam. Bir deneyin derim :)
beyinist.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / K
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Hangi konuya yönelirseniz yönelin eğer ilginizin olmadığı bir site inşa etmeye çalışırsanız bir süre sonra bezersiniz. İçerik girmek size zor gelir. Hele ki adsense ve tanıtım yazısı satışı yapmak istiyorsanız zengin içerik ve bol hite ihtiyacınız var. Bunu sağlamak için ciddi emek ve zaman lazım. Ben ne yaparsam yapayım sitemi severim demeyin, insan ilgi alanı dışına yönelince belli bir aşamadan sonra bıkıyor.
Stero0
Sadness Prisoner
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Gelir olarak bakmayın derken şundan bahsediyoruz; açacağınız bir sitenin geliri sizi geçindirmez. En azından uzun bir süre. Bu yüzden normal işinizden/dersinizden arda kalan sürede sizi yazarken araştırırken mutlu edecek bir alana yönelirseniz zaten çoğu ilgilenilen site gelir getirir. Asıl püf nokta sizin sevdiğiniz bir alanda bir şeyler yapmanız.
3dk. Her anına değer: https://youtu.be/NTf9kn5w3kI