lostyazilim
tr.link

Yeni Gelen Güncelleme ve Onay Alma

13 Mesajlar 2.520 Okunma
acebozum
tr.link

sysroot sysroot WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Web Designer / Coder
  • Konum Adana
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 14
  • Beğeniler 1 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

LinkPicture adlı üyeden alıntı

Bana kalırsa Google reklam verenin hakkını gözetiyor ki bu en doğal şey
Geç bile kalındı , kurallara uymayan site sahipleri onaylı adsense alıp kod yerleştiriyor ve reklam verenin hakkı yeniyor

Site site onay verilmesi mantıklı bence
Sıkıntı olan tekel olması , alternatif bi reklam ajansı olusamamasi ilginç şimdiye kadar
Alternatif 3-5 firma da ölü fiyat veriyor ,çünkü biliyor ki adsense onayi alamamış bu hesap sahibinin kendisinden başka çalacağı kapı yok

Yandex Partner den çok umutluydum olmadı
Bu kargaşayı fırsat bilip ikinci bir firma rakip olmalı adsense e

Kurala uyan site kur , onay al , sonra site içeriğini değiştir ,devam et
Yok öyle bişey , o kadar indexleme ,okadar robot boşuna değil bence

Kesinlikle rekabet olması yani söylediğin gibi alternatif olması gerekiyor. En büyük sorunumuz bu, kesinlikle ciddi bir rakip yok ortada. Merak ediyorum hangi global firma hamle yapacak, çok zor çünkü Google ciddi derece de zorlu ve köklü bir rakip.

elektronikssl
webimgo

ahkalbimnet ahkalbimnet adsense Kullanıcı
  • Üyelik 24.11.2017
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İngiltere
  • Ad Soyad T** Ç**
  • Mesajlar 93
  • Beğeniler 65 / 14
  • Ticaret 1, (%100)
Gençler hemen konuyu açıklığa getireyim, 2 haftalık bir süreçten geçtim ve onaylandı.. 20 özgün içerik ile alınıyor. Adsense'de olan yoğun bir trafik nedeniyle sıraya alıyor haliyle, herkesin işlemi aynı günde yapılamaz. Sadece zaman ve sabır. Siz temanızı ve içeriğinizi kaliteli yaptığınız sürece. Adsense'den yana sıkıntınız olmasın. 30 gün içinde illa ki olumlu olumsuz dönüş sağlanıyor..

Kolay gelsin.

beyuzman beyuzman WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek webmaster - Mühendis
  • Konum Şanlıurfa
  • Ad Soyad I** I**
  • Mesajlar 1391
  • Beğeniler 515 / 228
  • Ticaret 67, (%99)
Arkadaşlar şahsen güncelleme takılmış bir adsense de hangi siteyi eklediysem onay geldi sadece 24 saat bekletti beni sizde hiç red gelen var mı?
benim sitelerim farklı sitelerdi biri sağlık biri araba - biri haber içinde 20-30 makale olan yeni sitelerdi bu sitelerin ikisinde özel olarak farklı mail ile adsense başvuru yaptım adsense uygun değil dedi ancak güncelleme takılmış adsense hesabımdan ekleyince 24 saat sonra onaylandı... demem o ki güncelleme zaten tüm hesaplara gelecek abartacak bir durum yok tek fark 24 saat onay gelmesini beklemek olacaktır şahsi fikrim...

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al