ReCo
www.recepbaglar.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** B**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Şu adsense yüzünden kafayı yemek üzereyim. Pazartesi sınavlarım başlıyo ben hala adsense ile ugrasıyorum. TBM 0,02. Bir gün de 0,10 olarak görsem keşke.
Neden oluyor bu TBM düşüklüğü? Tıklamalarda az. Bana yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?
3 Adet sitem var. Bunlar farklı kategorilerde. Hepsinde aynı hesaba ait reklamları yayınlıyorum.
Kişisel: Recepbaglar.net (bandwidth sorunu var)
Eğitim-1: sinavbilgim.com
Eğitim-2: tabanpuani.gen.tr
Reklam yerleşimi vs. konuda görüşlerinize ihtiyacım var...
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelance Web Developer
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
2 Nedeni Var Reklamverenlerin artması ve düşük tutar vermesi diğer nedende gösterimin fazla tıklamanın az olması düşürür.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Hocam site analizlerinize hiç baktınız mı? Çok çok kötü durumda, sinavbilgim.com sitenizin alexa değeri 6.500k ve tr değeri 0. Diğer sitenizde benzer durumda.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelance Web Developer
-
-
Ad Soyad
Ö** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sizin Elinizde Olan Bir şey yok reklam yerleşiminizde iyi
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar en ıyı performans veren bırım 336-280 genel olarak bunu yerleştirmenizi tavsiye edeırm reklam gelirinin az olması reklamların site içeriğine göre ve ziyaretçinin daha önce bir sitedeki ürünü incelemesine göre düzenlenir. Burdaki sıkıntı ise;
Örn: Hepsiburada da bir urun ınceler ve almazsınız o urun sızın ılgınızı cektıgı ıcın adsense ve facebook gıbı sıtelerın reklamlarında karsınızda tekrar olarak cıkar kı amac urune tesvık etmektır. BUNUN COZUMU YOK.
Ancak site içeriğinizi daha farklı (az olan ) içeriğe göre yada rakip reklam verenlerın cok oldugu ıcerıge gore duzenlersenız geliriniz misli misli artar. Bol kazançlar dilerim.
Google +1 Hizmeti Çok Uygun Fiyatlara Skype: aaskall