lostyazilim

Yetersiz içerik ama 100 içerik var?

11 Mesajlar 1.495 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

OiS OiS WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğrenci / Programcı
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 695
  • Beğeniler 92 / 79
  • Ticaret 25, (%96)
Merhaba arkadaşlar;

2 ay önce açtığım video-resim porrtalı bir site var. Adsense kabul etmiceğini bildiğim halde denemek için dün başvuru gönderdim ama bana Yetersiz İçerik mesajını gönderdiler. Site şuan 100'ü geçik içerik bulunmaktadır. Bunun sebebi nedir? Sitede ne gibi değişilik yapmalıyım ve içerikleri nasıl yayınlamalıyım?

Site

wmaraci
reklam

WebDost WebDost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 4329
  • Beğeniler 331 / 899
  • Ticaret 16, (%100)
video olduğu için kabul etmemiştir. film-video sitelerini kabul etmiyor genellikle

• Üyelik 13.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 695
  • Beğeniler 92 / 79
  • Ticaret 25, (%96)

WebDost adlı üyeden alıntı

video olduğu için kabul etmemiştir. film-video sitelerini kabul etmiyor genellikle

Siteyi ekledim hocam kontrol edebilirsiniz. Herhangi telif hakkın ile ilgili bişey olsa zaten politika filan derdi. Ama 100'den fazla içerik olduğu halde neden yetersiz içerik der onu anlamış değilim.

bjlkl bjlkl WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** C**
  • Mesajlar 1843
  • Beğeniler 269 / 263
  • Ticaret 1, (%100)
önce bir blog açıp ona adsense onaylat daha sonra ise hesabına istediğin siteleri ekleyebilirsin. yani tek adsense ile 1 den fazla site kontrol edilebilir ama ilk olarak adsense alabilmek için blog hazırlamanız daha iyi olacakır.

ayrıca video paylaşıyorsanız bu videoları başka siteler upload etmeyin. mesela youtubedan kullanamyın. siz kendiniz bir player yapın kendi playerınızda yayımlansın ve her videonun olduğu sayfada 100-200 kelimelik bir yazı bulunsun

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 13.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 695
  • Beğeniler 92 / 79
  • Ticaret 25, (%96)

bjlkl adlı üyeden alıntı

önce bir blog açıp ona adsense onaylat daha sonra ise hesabına istediğin siteleri ekleyebilirsin. yani tek adsense ile 1 den fazla site kontrol edilebilir ama ilk olarak adsense alabilmek için blog hazırlamanız daha iyi olacakır.

ayrıca video paylaşıyorsanız bu videoları başka siteler upload etmeyin. mesela youtubedan kullanamyın. siz kendiniz bir player yapın kendi playerınızda yayımlansın ve her videonun olduğu sayfada 100-200 kelimelik bir yazı bulunsun

Pek yazı yazma kabiliyetim yok o yüzden böyle bir site açmayı düşünmüştüm. Dediğiniz kendi playerım yapmak neyse de onu yüklemek filan ilerde sunucu sorunlarına bana yol acar diye düşünüyorum. Ama yinede dediğinizi yapıcam.

bjlkl bjlkl WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** C**
  • Mesajlar 1843
  • Beğeniler 269 / 263
  • Ticaret 1, (%100)

OİS adlı üyeden alıntı

Pek yazı yazma kabiliyetim yok o yüzden böyle bir site açmayı düşünmüştüm. Dediğiniz kendi playerım yapmak neyse de onu yüklemek filan ilerde sunucu sorunlarına bana yol acar diye düşünüyorum. Ama yinede dediğinizi yapıcam.

yazı yazacaksınız ki seo açısından da faydalı olsun. videonun özeti gibi bir yazı olabilir. ya da videonun amacı anlatılabilir. videolar çekim anında çok yer tutabilir. ben hypercam2 ile video çekiyorum ve 5dklik video 1gb boyutunu geçiyor. daha sonra Freemake Video Converter programı ile video dosyalarını mp4e çeviriyorum. aynı zamanda boyutu da 10-15mb arasına indiriyor. düşünün 1gb lık avi dosyası 15mb lik mp4 e dönüşüyor :) tabi bu program bazen videoların sonunda kendi logosunu gösteriyor ücretsiz yazılım olduğundan dolayı

xTrNikola xTrNikola WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** E**
  • Mesajlar 568
  • Beğeniler 22 / 39
  • Ticaret 15, (%100)
Benimde bir tanıtıdık var 700 özgün içerik ve sağlam site ama google politiklarını bahane ediyor google

AvaRe AvaRe WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Yazılımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** T**
  • Mesajlar 100
  • Beğeniler 37 / 15
  • Ticaret 0, (%0)
benim blogspot uzantılı sitemde 140 içerik vardı en az 200 kelimeden yetersiz içerik deyip duruyordu.

Anil Anil I'm Here! Kullanıcı
  • Üyelik 14.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Advertising
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** C**
  • Mesajlar 712
  • Beğeniler 189 / 190
  • Ticaret 153, (%100)
benımde ozgun bır kısısel sıtem vardı 250+ den fazla 200 kelımelık makaleler vardı guncel. ama kabul etmıyorlardı

.

FatihSOGUT FatihSOGUT Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Nevşehir
  • Ad Soyad F** S**
  • Mesajlar 284
  • Beğeniler 24 / 28
  • Ticaret 7, (%71)
ben ilk domainimi aldığımda hiç konu girmeden direk adsenseye başvurdum sabah mailime baktığımda ilk etabı geçtiğime dair bir mail gelmişti bi hevesle içerik girmeye başladım ve 1 hafta sonra 2.etabı geçtim bu tamamen şans meselesi yada bilmiyorum ne :)

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al