lostyazilim

Youtube Adsense hesabı ile internet sitenize/blogunuza reklam yerleştirmek

7 Mesajlar 1.470 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Acemi Blogcu Acemi Blogcu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 117
  • Beğeniler 11 / 9
  • Ticaret 0, (%0)

Selamlar,

Foruma geldiğim günden beri yani dünden beri birçok kişinin aklında "Youtube adsense i ile nasıl siteme reklam koyarım?" sorusu vardı soruyorlardı çok açık bir cevap alamıyorlardı banada çeşitli atılan pm lerden dolayı resimli bir şekilde sizlere bu konuyu açıklamak istedim.

Öncelikle Adsense hesabımıza giriyoruz.

Daha sonra "Hesap Ayarları" bölümünden "Erişim ve Yetkilendirme" kısmına doğru iniyoruz.
"Reklam gösterme yetkisi verilmiş siteler" bölümünden düzenle deyip sitemizin adresini yazıyoruz ve tamam diyoruz.

Daha sonra sizin sitenizin onay sürecine girdiğine dair bir uyarı gelecek.Bu onay sürecinde adsense in kurallarına uygun şekilde reklam yerleşimini yapacaksınız.Fakat sitenizde boş alan olarak gözükecek.

Reklamlarıda oluşturmak için "Reklamlarım" bölümüne girerek kendi isteğinize göre reklamlarınızı oluşturun.Bir siteye en fazla 3 adet reklam konulabilir.
Reklamı hazırladıktan sonra "Kodu al" deyin ve sitenize yerleştirin.

Umarım yardımcı olmuştur.

İyi günler dilerim...

zabani14

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

OmerFaruuk OmerFaruuk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ö** K**
  • Mesajlar 389
  • Beğeniler 64 / 67
  • Ticaret 38, (%100)
Hocam o bölüme ben yanlis girmistim domaini ki o siteyide satali cok oldu mesela hala o yanlis girdigim domain incelemede diyor. Onu iptal etme sansinim yokmudur değiştir seklinde bir secenekte yok. Google yazdım bununla ilgili de cevap gelmedi sizin bir oneriniz var mi?

• Üyelik 01.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 117
  • Beğeniler 11 / 9
  • Ticaret 0, (%0)

asosyalist adlı üyeden alıntı

Hocam o bölüme ben yanlis girmistim domaini ki o siteyide satali cok oldu mesela hala o yanlis girdigim domain incelemede diyor. Onu iptal etme sansinim yokmudur değiştir seklinde bir secenekte yok. Google yazdım bununla ilgili de cevap gelmedi sizin bir oneriniz var mi?

Bildiğimi söyliyeyim,
Ya google ın Amerikan ofisine ingilizce olarak yazıcaksınki düzelticekler Türkiye yetkilileri pek ilgilenmiyorlar.Yeni bir Youtube hesabı açıp yapabilirsin telif hakkı olmayan 3-4 video yüklersin youtube adsense in kabul edilir çok zor değil, youtube için kolayca onay alabiliyorsun.

Ek Olarak:

Ek Olarak:

• Üyelik 18.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ö** K**
  • Mesajlar 389
  • Beğeniler 64 / 67
  • Ticaret 38, (%100)
2 adter youtube adsense hesabimin olmasi sikinti degilmi daha onceden kapatip yeni basvuru yapmak ile ilgili birkac yere daha bakmistim kabul edilme ihtimali cok düşük mesela. Baska bir web sitesinden basvurdum örneğin bana zaten mevcut adsenseniz oldugu tespit edildi diye mail geldi. Nedir benim bu adsenseden cektigim bilmiyorum.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 01.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 117
  • Beğeniler 11 / 9
  • Ticaret 0, (%0)

asosyalist adlı üyeden alıntı

2 adter youtube adsense hesabimin olmasi sikinti degilmi daha onceden kapatip yeni basvuru yapmak ile ilgili birkac yere daha bakmistim kabul edilme ihtimali cok düşük mesela. Baska bir web sitesinden basvurdum örneğin bana zaten mevcut adsenseniz oldugu tespit edildi diye mail geldi. Nedir benim bu adsenseden cektigim bilmiyorum.

O zaman tek çare Amerika Adsense yetkililerine bir yazı yazmanız.Türkiyedekiler malesef pek cevap vermiyorlar.

• Üyelik 18.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad Ö** K**
  • Mesajlar 389
  • Beğeniler 64 / 67
  • Ticaret 38, (%100)
Ya öyle ya da baskasinin adina alicam yeni hesap bakalim. Kolay gelsin bilgilendirme icin tesekkurler.

Buhara Buhara Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 542
  • Beğeniler 126 / 53
  • Ticaret 0, (%0)
Olacagını pek sanmıyorum olsa da 1-2 güne ban yer hesap.

Google bunu düşünemeyecek kadar salak mı?

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al