-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba Arkadaşlar,
Yaklaşık 1 2 sene önce bir Youtube kanalım vardı.Sadece popüler bulduğum videoları paylaşır üç beş biriksin diye bırakırdım.Bir iki kez uyarı gelmişti ve en son girdiğimde Youtube kanalımın feshedildiğini gördüm.İtirazla da uğraşmadım.Daha yeni hesaba girdim ve içinde 118 lira olduğunu gördüm.
Hesabı iptal ettirerek bu parayı almam mümkün mü?
Yeni bir Youtube kanalı açıp bu hesabı bağlayabilir miyim?
Bu hesabı satma şansım var mı alıcısı olur mu?
Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bizzat kendim aldım. Hesabı iptal edip paranızı alabiliyorsunuz. Ben 2 ay bekledikten sonra yatmıştı. Ödeme alabilmek için adsense hesabına tanımlı bi banka olması lazım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Bende de var bitane. Içinde 147 lira var. Ilan verdim satilmazsa kapatıcam sırf 2 ay beklememek için 100 lira yazdım. 75e bile bırakırım. 1-2 gün içinde satilmazsa kapaticam. Sen de kapat. Ilan ver ama bakan oluyor sadece alan yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
İşletme Yönetimi
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hiddet Kardeşim merhaba , adsense hesabını silersen maalesef paranı alamazsın , adsense hesabına istediğin kadar youtube kanalı bağlayabilirsin sorun yok.adsense hesabını satmak istersen ytforumlarından da satılığa koyabilirsin.
AkLımın İpLerini SaLdım !
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Satma ilerde youtube adsense almasıda zorlaşır dursun kenarda 100 lira 2 günde biter.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
İşletme Yönetimi
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hiddet
hkccrn
Saygıdeğer üstadlar youtube ta bayadır bir yerlere gelmiş bir arkadaşınız olarak beni dinleyin siz.
Bak benim 2016 da kapanan youtube kanalımda 6bin tl kalmıştı arkadaşların dediği gibi adsense hesabımı sildim sonra ne gelen ne giden oldu.
BU şekilde bir kaç adsense 150 liralık olsun binlerce liralık hesaplarım olsun adsense hesabını sildim, yine parası gelmedi :laugh: ya bende sıkıntı var yada google benden hoşlanmıyor o zaman :D
halada bir sürü içerisinde 50 euro 70 pound 30 dolar gibi bu şekilde olan yabancı adsense hesaplarımda var onları silmiyorum.
size kalmış.
1 kişi bu mesajı beğendi.
AkLımın İpLerini SaLdım !