lostyazilim

Youtube Adsense ile web siteden para kazanma.

7 Mesajlar 1.477 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Azurrexe Azurrexe WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Full Stack Developer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 67
  • Beğeniler 1 / 10
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar merhaba, önceden youtube adsense ile web sitesinden para kazanma konusunda yardım konusu açmıştım ama çok sağolsunlar hiç kimse yardımcı olmadı. Benim gibi bu durumda olan bir çok kişi vardır eminim.

Ben youtube adsense kaydoldum, adsense anasayfaya gelerek "Ayarlar -> Erişim ve yetkilendirme -> Site Yetkilendirme" yolunu izleyerek sitemi ekledim, reklam kodlarımıda siteme entegre ettim.

Sonrasında "Kendi web sitenizde reklam gösterme isteğinizi tamamlamak için, reklam kodunu www.siteadi.com adresine uygulamanız gerekli. Yeni sürüme geçiş isteğiniz, ancak reklam kodunun uygulandığı alanda gösterim biriktikten sonra incelenebilir. Daha fazla bilgi edinin." gibi bir kutu Adsense'de beliriyor.

Buraya kadar eminim bir çok kişide gelmiştir ama bu kutu 2-3 gün sonra hiçbir bilgi verilmeden ortadan kayboluyor. Ben de kaybolduğu için 15 gün boyunca 2-3 kere denemiştim aynı bu işlemleri. Ancak bana yaklaşık 15 gün sonrasında adsense isteğimin içerik yetersizliği nedeniyle reddedildiği maili geldi.

Bu içerik yetersizliği veya başka bir reddedilme nedenini gidermek size kalmış. Yani sizin beklemeniz gerekiyor, adsense inceleme yapılmıyor diye düşünmeyeblirsiniz artık; çünkü adsense için inceleme yapılıyor. İçerik yetersizliği sıkıntımı giderdiğimi düşünerek şuanda tekrar adsense başvurusu yaptım. Gelişmeleri bu konum altında güncelleyeceğim.

Kolay gelsin.

Kaynak
TolgaK

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Troublet Troublet AllahümmeSalliÂlâMuhammed Kullanıcı
  • Üyelik 31.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci-Çalışan
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 348
  • Beğeniler 0 / 63
  • Ticaret 0, (%0)
iyi yapmışsın kardeşim bilgilendirmen için teşekkürler bu konuda yeni birşeyler edindikçe buraya ekle

• Üyelik 15.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 67
  • Beğeniler 1 / 10
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar son başvurumu 2 gün önce yapmıştım ve dün gece red maili gelmiş yeniden. 2 günde gelmesine şaşırdım ancak sanırım bu önceki günlerde ne olduğunu anlamadığım için 2-3 kere başvuru yapmıştım, sanırım onlardan dolayı böyle kısa sürede geldi. Bunun öyle olup olmadığını yakında öğreniriz artık

dadava dadava WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Web Programlama
  • Mesajlar 114
  • Beğeniler 3 / 24
  • Ticaret 0, (%0)
Konunuz çok güzel olmuş. Bende uzun süre önce denedim içerik yetersizliği nedeniyle kabul edilmedim. Daha sonra araştırdığımda minimum 300 adet özgün içeriğe sahip olması gerekiyormuş. Sonrasındada site kodlarına takıyorlarmış. İşimiz zor olacak gibi iyi bilen bir üstad konuya el atsa çok şahane olur. :)

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 15.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 67
  • Beğeniler 1 / 10
  • Ticaret 0, (%0)
Hayırlısı olsun bakalım belki bir gün biz de youtube adsense hesabımızı yükseltebiliriz :D

genchakan genchakan Her Şeyi Blogluyorum Kullanıcı
  • Üyelik 25.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek öğretmen
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad M** İ**
  • Mesajlar 936
  • Beğeniler 186 / 133
  • Ticaret 0, (%0)

dadava adlı üyeden alıntı

Konunuz çok güzel olmuş. Bende uzun süre önce denedim içerik yetersizliği nedeniyle kabul edilmedim. Daha sonra araştırdığımda minimum 300 adet özgün içeriğe sahip olması gerekiyormuş. Sonrasındada site kodlarına takıyorlarmış. İşimiz zor olacak gibi iyi bilen bir üstad konuya el atsa çok şahane olur. :)

300 içerik ne kadar içerik hocam?özgün 300 kelime ve üzerine 30-35 makale yazın.ama hemen yazıp başvuru yapmak yerine gün gün ekleyin.2-3 ay sonra başvuru yapın.bence olay bu.verir mi vermez mi?inş verir.

çok da süper olmasa da blogumu inceleyebilirsiniz http://musainci.blogspot.com

herseyiblogluyorum.blogspot.com

• Üyelik 15.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 67
  • Beğeniler 1 / 10
  • Ticaret 0, (%0)
Çok şükür başvurum onaylandı. Bundan sonrasında hangi yolları izlemeliyim acaba yardımcı olabilir misiniz ?

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al