-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşlar ben bir tane youtube hesabı açtım ve kendi çektiğim videoları yüklüyorum fakat youtube adsense konusunda pek bilgim yok sormak istediğim şu youtube açtıktan sonra onaylanmayan adsense hesabına bağladım ve youtubedeki yerde kanalınız adsense hesabı ile bağlanıldı gibi bir şey yazıyor şimdi bundan sonra bir şey yapmam gerekiyor mu? adsense hesabım onaylı değil nasıl para kazanabilirim ki?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Adsense hesabı ile bağlanıldı yazıyor dediğiniz gibi, para kazanmıyorsunuz şuan zaten. Adsense hesabınız onaylandığında, asıl kanalınızın adsense kısmında göreceksiniz adsense hesabınız onaylandı yazısını, yada mailinizde.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yani hocam youtube de kesin onaylanıyor öyle değil mi? çünkü yüklediğim videolar özgün yani ben çekiyorum?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Adsense onayının kanalınız yada kanal içeriğinizle (adult vs. olmadığı sürece) bir ilgisi yok. Adsenseyi kişisel bir banka hesabı gibi düşünebilirsiniz. Youtube için daha önce adınıza açılmış başka bir hesap yoksa kısa zamanda onaylanır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
tolgademo
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Okul
-
-
Ad Soyad
T** T**
-
-
-
Ticaret
17, (%94)
hayır 3 senedir youtube ile ugrasiyorum istersen hiç video atma genede onaylıyolar.