-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
2 kere oldu kanalıma müzikten dolayı telif geliyor , 3.süne kanalım kapanırmı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Operator
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Evet kapanır
Kaliteli ve Ucuz SMM Panel www.fexmedya.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Dünyanın en saçma olayı, no copyrightten indirdiğim müzikten bile telif yiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
güvenlik
-
-
Ad Soyad
Ş** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
benım suana kadar kapanmadı,yıllar olmasına rağmen vede 10.000 e yakın müzik var..uyarı elbette gelır..ama reklam gözterımı telıf sahıbıne gıttığı için sıkıntı olmuyor...istersen kanalımın linkını verebılırım.kendinde bakarsın
www.unutulmazezgiler.info
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ş** O**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam benim konser videolarından oluşan bir Youtube kanalım var. Pek çok kez bana telif hakkı geldi. Ancak kapanmadı. Fakat benim videolarımdan bazıları telife girse bile geliri ortak paylaşabiliyorum. Bunun sebebi ise konser videolarını cover olarak ele alması. Bu videoda başkasının şarkısını yorumladım diyerek geliri ortak paylaşabiliyorum. Dikkat etmeniz gereken konu şu bazı videolar dünya genelinde yasaklandı şeklinde uyarı alıyor. Bu ve buna benzer videoları direk silin derim. Yayınlamadan önce zaten size bir uyarı geliyor. O ciddi uyarı gelirse yayınlanmadan silin. Müzik konusunda youtube kanalında bilgim çok ancak başka türlü videolar atmayın derim. Ben bir animenin bir sahnesini kesip atmıştım. Kanalı direk kapattılar. Bu tarz risklere girmezseniz sıkıntı olmaz.