Askıdan Döndürülmüş Otomatik Hesaplar




Öncelikle hesapları kendi reklamlarım için açıyorum kalan fazla hesapların da satışını yapıyorum. O yüzden hesapları dikkatli ve temiz bir şekil de açılmıştır.


Askıdan Döndürülmüş Hesap Adet Fiyatı 250 TL Dir.


1.5K Harcaya bilen Kullan at yapa bileceğiniz hesaplar için iletişim geçin.


iletişim Whatsapp


[FONT=Arial Narrow]Hesaplar her hesap için Modem ve pc mac adresleri değiştirilerek temiz ip ve temiz finger kullanılarak açılmıştır.[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]Mail - Şifre - Kurtarma Maili ile teslim sağlanır. ( Portable - proxy gibi şeylere gerek yoktur. Temiz ip ve tarayıcı ile girmeniz yeterli )[/FONT]
[FONT=Arial Narrow]isteyen kişiye portable ile ayarlanıp teslim sağlana bilir.[/FONT]
Hesaplar için de fake reklam kurulu dur. Harcama yaptırılmamıştır.
Hesaplar otomatik hesaplardır.
Hesaplar Kupon için uygundur.
Hesap Teslimi yapıldık dan sonra kontrolün hemen sağlanması tavsiye edilir. Uzun süre sonra yapılacak kontroller de sorumluluk kabul edilmez.
Hesap teslim alınıp reklam girildik den sonra sorumluluk alan kişi de dir.
Hesap da çıktığınız reklam da kısa süre sonra durdur - aktif - bütçe değiştir vs gibi işlemler de her zaman askı ihtimali olan işlemler dir. Bu tür işlemleri reklam çıktıktan 2-3 gün sonra veya ilk ödeme yaptık tan sonra yapılması en doğru olandır. Yine de bu tür işlemler de her zaman askı yeme ihtimalini unutmayın o yüz den reklamı tek sefer de çıkıp değişiklik yapmamak en garanti yöntem dir.

iletişim Whatsapp