Merhabalar,
Ücret 200 TL
Hesaplarda 10-40 TL (not bazen eşiği aşıp 60 tl gibi borçlu durumlara düşebiliyor ödeme yapıp devam edebilirsiniz. ) harcama yapılmıştır.
Askıdan itiraz edilerek açılıp 1-2 gün bekletilmiştir.
Hesaplar proxy tanımlı portable tarayıcı ile teslim edilmektedir.
Günlük hesap üretim sayımız 10-15 arası. Her gün stoklarımız yenilenmektedir.
Hesaplar otomatik hesaplardır. Manuel hesaplar özel isteğe göre hazırlanmaktadır.
Hesaplarda askı yaşamanız durumunda(Telafi kapsamı dışında olan reklamlar hariç) 1 kere telafi hesap gönderimi sağlıyorum.
Hesapları aldıktan sonra kontrol etmeniz gerekmektedir. Herhangi bir şekilde alımdan sonra ki günlerde sorun olursa telafi edilemez. Anlık kontrol edilip herhangi bir sorunda iletilmesi gerekmektedir.
Askıdan Çıkmış Hesap satışıdır. Reklam Hizmeti Vermiyorum
Not: Satış öncesi sektör belirtilmeyenlere hesap satışı yapılmayacaktır.
(Paketleme iş siteleri, kapora almaya yönelik site reklamlarına hesap vermiyorum)

Aşağıdaki durumlar telafi kapsamı dışındadır:
-Türkiye Cumhuriyeti Ana Yasasına aykırı reklamlar
-Google Ads Politikalarına aykırı reklamlar
-Cloaker, ücretsiz oluşturulan sitelerden (blogspot, google sites) sadece yönlendirme linki kullanılan reklamlar
-Uygulama reklamları
-Günlük bütçe 90 TL den fazla başlatılan kampanyalar (Harcadıkça arttırabilirsiniz)
- Reklam yayına alındığında veya eşik ödemesi yapıldıktan sonra hesapta sorun yaşanırsa telafi sağlanmaz.
- Youtube ve google politikalarına uygun olmayan reklamlar
- Telifli içerik video ve isimler
- Hesapları aldıktan sonra kontrol etmeniz gerekmektedir. Herhangi bir şekilde alımdan sonra ki günlerde sorun olursa telafi edilemez. Anlık kontrol edilip herhangi bir sorunda iletilmesi gerekmektedir.

PM veya wp

http://wa.me/905451455615