Merhabalar Wmaracında Yeniyim Ama Yazılım Ve Google Ads Konusunda Bilgim Coktur
Özel Bir Firmada Yazılım Ve Reklam işleri İle İlgilenmekdeyim Ve Kısaca Cok Zor İşlerde Deyil Acıkcası Bir Bilende Ben Deyilim Başkalarıda var
Ben Kanıt OLsun diye Bu gün 3 Tane Eşikli Reklam Onaya GAönderim Ğcüde onaylandı Resimlerini Ekliyicem İkisi Hardama Yapdı
gec Yayına göndermiştim şaun birisi 60 israil şikeli harcama yaptı oda smmpanel reklamı olan diyer 30 şikel harcamış ama devam ediyor askı vs söz konusu deyil
Biraz daah harcama yapsın resmi cekip konuya ekliyicem ücününde Şunu Söyleyim Öğrenince Sizde Anlıyıcaksınız Zor Olan Bişe yok
Samimi olan Kişiler Bana Ulaşırsa bende kesin samimiyim Her Konuda Yardımcı Olurum Paradan Önce Samimiyet Ve Dürütlük Benim İçin
Gmail Acma Eşikli Hesap Acma Proxy Konusunda Öğrenim Almak İstiyen Kişilere Yardımcı Olucağım Kesin
Tel Onaysı8z Gmail Acabilicek Eşikli Reklam Hemde Her Reklam Hesabında Sorunsuzca 100 İsrail Şikeli Eaşik Alıcak Ve Her Kampanyasıda Kesin Yayınlanıcak
Sanal kart Askıdan Döndürme Konularında Malesefki Yardımcı Olamıyorum Ve Şunuda Ekliyim Konuya
Ben Bankaalrdan Temin Ediyorum Sanalkart ama sınırsız Sanal Kart oluşturma Methodu Konusunda Bilgim yok Benim
o Konudada Ben Öğrenim Satın Almak isterim O konuda Bilgisi Olan Bana Ulaşsın
İletişim TELEGRAM
,