Arkadaşlar uzun uzun yazmak istemiyorum uzun süredir reklam ve hesap satışları yapıyorum.

Yoğunluk sebebi ile artık hesap açıp satma işlerimi yapamadığım için taktik satışı yapmaya karar verdim.

Taktik ücretim 7500TL'dir asla indirim vs. söz konusu değildir. Hesapların tanesinin 500tl satıldığını düşünürsek gayet makul bir fiyat.

Taktik ile sorunsuz olarak 350$+100$ toplam 450$ hesaplar açabilirsiniz.

Şuan aktif olarak paket satış sitem için 4-5 reklamım vardır. Günlük olarak da tanıdığım kişilere hesap satışları yapmaktayım.

Taktik ile %80 başarı oranı vardır. Bazen haliyle hesaplar kapanabiliyor hata yapabiliyoruz açarken vs. ama genel olarak %80 başarılıdır. Paket satış gibi sorunlu sektör de bile cloaker ile rahat rahat reklam çıkabiliyorum.

Ciddi olup yüz yüze eğitim almak isteyenlerde bulunduğum il'e gelerek birebir eğitim alabilirler.

Yabancı hat numarası kullanıp işe yaramayan taktik satanlar ile karıştırmayın ciddi ve kesin alıcı olanlar yazarsa sevinirim.

Sadece paket satış sitem üzerinden kazandığım 20 günlük rakam "6528.00₺".

Taktik ile sadece paket satış işine girseniz max 2 ayda kendini amorti eder boş konuşmak taktik ile ilgili bilgi almak isteyenler hiç kendini yormasın.

Taktik satışından sonra taktik değişimi vs. gibi durumlarda yine destek vermeye devam edeceğim. Tamamen kapanma gibi durumlar da tabiki garanti veremem ama şuan çalışan bir taktiktir ve yaklaşır 1 aydır bu şekilde bir çok hesap açtım.

Kesin alıcı ciddi kişiler whatsapp numarası yollarsa geri dönüş sağlarım.

Herkese iyi forumlar.