2008 yılından beri aktif olarak Adwords ile ilgileniyorum. Bir çok kişinin çıkamadığı sektörlere reklam çıkabilirsiniz.
AnyDesk üzerinden bilgisayarınıza bağlanarak birebir eğitim şeklinde ilerliyoruz.
Eğitim içeriği ;
- Adwords hakkında kısa bilgi,
- kampanya,kelime,site oluşturma gibi bilgileri öğrenme,
- Sınırsız Hesap açma ve reklamları geçirme taktikleri
- Hızlı Yayına alma
- Reklam optimizasyonu
- Fingerprint ayarlarını değiştirerek daha önce googlede olmayan ayarlarla reklamları geçirme.
Eğitim Sonunda sahip olacaklarınız ;
- Yayına Hazır Adwords Hesabı üretip satabilirsiniz.
- Müşterilerin reklamlarını yöntebilirsiniz.
- Reklam çıkılamayan sektörlere reklam çıkarak günde 2-5K arasında para talep edebilirsiniz.
- 1 Ay Mesai saatleri içerisinde Destek
Eğitimde Kullanılacak Programlar;
- No Caching Browser yazılımı
- 20 adet mail
- 20 adet proxy
Fiyat : 19.999 TL
Haziran 2024 sonuna kadar 5.000 TL
9 Ay taksit imkanı vardır fakat +KDV şeklinde yardımcı olurum.
İletişim;
whatsapp : Tıkla
Bilmeniz Gerekenler ;
- Geri iade kesinlikle yoktur.
- Eşikli EĞİTİM DEĞİLDİR!!
- Destek sadece 1 aydır ve destek almaya devam etmek isterseniz aylık 500 TL talep ediyorum.
- Gösterdiğim Yine reklam çıkma methodudur ve %30 hesaplar onay almaktadır.
- Google tarafından yasaklanan kelimeler hariç bütün kelimelere reklam çıkma taktiğini gösteriyorum. (iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz.)
- Bütün ödeme yöntemleri ile ödeme alabilirim.
- Gizlilik önemlidir. Kimliğinizin ifşa olmasını istemiyorsanız skype üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
- Fiyatta indirim veya pazarlık yoktur. Bu tarz methotları en az 15.000 TL den satıldığını unutmayınız.
- Ortalama eğitim süresi 2 saat sürmektedir. ilk dersten anlamaz iseniz diğer günler bağlanarak 1er saatimi ayırarak eğitime devam edebiliriz.
- +9 Taksit isteyenler bankanın belirlediği komisyonu ve +%20 KDV yi ödemek zorundalar.