Öncelikle şunu belirteyim bu kesinlikle hesap satış konusu değildir hesap satış konumuzda var onun linkini ayrıca alta bırakıyorum.

 

https://wmaraci.com/forum/adwords-hesap-alisverisi/adwords-hesap-235-tl-kampanya-uc-alana-bir-hediye-supheli-odeme-sorununa-son-verin-uzaman-destegi-alin-686987.html

 

Elinizde çok sayıda askıya alınmıs adwords hesabı var ise 15 TL Karşılığında itiraz edilir. İtirazlar sadece şüpheli ödeme için geçerlidir sistemi atlatma konusunda yardımcı olunamamaktadır.

 

Piyasada bot satan kişilere itibar etmeyin, İşlemlerinizin manual olduğundan emin olun. Peki neden böyle bir gerekçe sunuyoruz ?

 

Şimdi netice itibariyle muhatabınız google söz konusu google olunca botla kandırma yoluna gitmek cocukça olur botu yaparlar bot itiraz eder sizede satarlar bundan yana bi sorun yok. bot itiraz edemez demiyorum.

Bu tür programları değerlendirirken sunuda göz önünde bulundurmalısınız "bu algoritma varmı emin değilim sadece benim tahminim" Tebrübeme dayalı konusuyorum.

Google gelen itirazlardaki özgünlüğü göz önünde bulundurur ne yazdığınız ne şekilde yazdığınız önemlidir siz aynı kelimeyi aynı ifadeleri kullanır iseniz kopyala yapıştır ya da bot tarzı google bunu fark eder.

 

Proxy vpn gibi araçlar ile yaptığınız işlemlerde ayrıca bi inceleme gerektirir peki neden ? Çünkü Sürekli spam hesap açam adamların kullandığı yöntem budur.

Google yaptığınız itirazları bile dikkate almayabilir bunu nasıl belirler sizin gmail adresinizin çerez oranına bakar bankanın puan bakması gibi düşünün ona göre dikkate alınırsınız. sıfır hesap açıp itirazla açılmasını beklemek hiç ama hiç doğru değil açılmaz demiyorum ama nadiren açılır oda şansına.

 

Bi an kendinizi google yerine koyun elinizdeki verileri değerlendirin. Size gelen veriler şu şekilde;

-Spam hesaplar portable olarak açılıyor piyasada dolasan satılan hesaplar bu şekilde hep portable

-Spam hesaplar sürekli alıcı değiştiren ya da spam reklam girilen hesaplar ya da illegal reklamlar proxy ile girilmiş.

 

Google yerinde olsanız bu türden kişilerin hesap açmasına izin verip sonrasında ayıklar ve itirazın kalitesine bakar sonra etkinleştirirdiniz değil mi ?

 

Google kandırılamaz değil kesinlikle googleninde suistimal edilebilecek bir çok yanı var bundan hiç şüphe yok zaten bu yüzden google adwords hesabı açarken binbir zorluklarla karşılaşıyoruz bunların suistimal edilmesi google'ın bu şekilde politika değişikliğine gitmesine neden oluyor.

 

Kısacası google bu "Şüpheli ödemeden askıya aldı" diyor ya. İşte onu sizin yaptığınız itirazın kalitesine ve gmailin kalitesine göre değerlendirip yanmıtlıyor. Kalitesiz ise aylarca cevap bile yapmıyor direk sıpama sokuyor. 25 30 Gün hesap açılcak diye bekliyorsanız ondan sonra beklemesenizde olur. Anlattıklarım tecrübeye dayalıdır.

 

 

Biz ne yapıyoruz?

Her defasında farklı olmak üzre ekibimiz ile birlikte sürekli itiraz formu gonderiyoruz hizmetlerimiz hesap satmak itiraz etmek hesap açmak ve benzeri işlemler. Google bu şüpheli ödeme gerekçesiyle bahsettiğim hesapları ayıklamak istiyor daha doğrusu sürekli spam yapan kişileri bezdirmek istiyor bu nedenle yaptığınız itirazın kalitesi olayla alakası benzersizliği çok önemlidir. Botu koyayım gitsin demek ne kadar akıllıca olur siz düşünün.

 

Sizlerinde elinde şüpheli ödeme nedeniyle askıya alınan hesaplar var ise belli bi ücret karşılığı manual kaliteli bir şekilde itiraz ederiz

İLETİŞİM SKYPE:

 

live:.cid.3687de5ca98c7087

 

Whatsapp

+7 991 880 8192

 

Fiyat İtiraz Başı; 15 TLdir.