-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Adwords danismani
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Adwords de yüksek bütce ile reklam çıkacak legal olmayan anahtar kelimeleri geçirecek arkadaşlar aranıyor. Baştan söyleyeyim reklamı görmeden ödeme yapmıyoruz. Herkes ************** olmuş artık bu piyasada, reklamı çıkarsınız görürüz 2 saat sonra ödemenizi alırsınız . Para konusunda asla sıkıntı olmayacak ve sürekli çalışılacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO Danışmanı
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Hocam 2 saat sonra ödemeyi alırsınız 4 saat sonra reklamı kaldırırlar. Bence konuya "düzenli çalışma" tarzı bir kriter ekleyin. Hani ben de çıkarım reklamı ama 4 saat sonra kalkar boşuna paranızı almış olurum. Bunu da ekleyin bence sıkıntı yaşamayın. Kolay gelsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Adwords danismani
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam haklisiniz da en azindan dolandirici olmadigi ortaya cikar tekrar çıkmak icin ugrasir cikamassada helal olsun deriz. Ama direk ben pesin calisirim once para diyen tiplerden yoruluduk
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Adwords danismani
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Cok haklisiniz bizde dolandirici olabilir. Bu konuda da orta yol bulunabilir .Mesela saatlik reklami cikabilir atiyorum 1 saatlik reklam ucreti su kadar deriz ben 1 saate bir parasini yollayabilirim hic problem değil. Varsa baska cozum yollari tartisilabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Adwords danismani
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-