NOT: Yasa dışı kumar vb. tarzı web siteleri ile çalışılmamaktadır. Cloaker ve eşikli eşiksiz hesap satışı bulunmamaktadır. Yalnızca legal sektörlerde reklam danışmanlığı hizmeti vermekteyiz.

 

GOOGLE ADS REKLAM DANIŞMANLIĞI VE AYLIK REKLAM YÖNETİMİ

 

 

Sertifikalı Google Ads uzmanları olarak, işletmeniz için reklamlarınızda size yardımcı olabiliriz. Ürünlerinizi veya hizmetlerinizi Google'da en düşük maliyet ve en yüksek dönüşüm oranıyla tanıtmanız için reklam kampanyalarınızı yönetiyoruz.


Google Kampanyalarınız için rakip analizi, bütçe yönetimi, kampanya optimizasyonları ve detaylı anahtar kelime analizi ve reklam metni/içerik hazırlama süreçleri gibi detaylı hizmetler sağlayabiliriz.

Google reklamlarınızda doğru hedefleme, doğru içerik ve doğru analiz yapılmadan çıkılan reklamlar bütçenizi tüketirken size getirdiği dönüşüm yetersiz kalır. Bütçenizi en verimli şekilde kullanmak ve maksimum dönüşümü elde edebilmek için size yardımcı olabiliriz.


Sağladığımız hizmetler:
- Google Arama Kampanyası
- Google Görüntülü Reklamlar
- Youtube Reklamları
- Alışveriş Reklamları
- Yeniden Pazarlama Reklamları
- Google TAG Yöneticisi, Arama Konsolu, Google Analytics Kurulumu
- Yeniden Pazarlama Reklamlarının Entegrasyonu


Google tarafından verilen sertifikalarımızı incelemek, referanslarımızla ilgili bilgi almak ve fiyat bilgisi için mesaj atabilirsiniz.

İletişim: 554 950 22 21