XSEO
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%33)
Google Ads reklamlarınız %30 indirimli olarak açılır, günlük bütçe ve sektörü PM olarak gönderebilirsiniz.
*Reklam çıkışı için ücret peşindir.
*Günlük yada 2-3 saatlik reklam çıkmıyorum
*Minimum günlük bütçe almadan işlem yapmıyorum
*Enpara ve ziraat bankası ödeme yöntemidir. (sadece havale yapabilecekler ile çalışıyorum diğer türlü sıkıntılar çıkabiliyor ödeme yapamıyıp sonra reklam çıkamıyoruz birde laf iyiyoruz.)
Ek olarak: Ciddi reklam vermek isteyenler lütfen iletişim kursun boş muhabbetler için lütfen meşgül etmeyin.
NOT: İletişim kurmak için lütfen PM gönderin! Sonrası Skype olur, mail olur, mail canlı iletişim olur, telefon olur veya diğer araçlar olur vs.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
nakliyat
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba hocam kolay gelsin ama neden peşin istiyorsunuz açılmadan reklam parası göndermeden kim verirki nasıl güven sağlanır ki paranızı vermiyen kişinin zaten reklamı çıkmazsınız parayı peşin istemeniz etik değil bence
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
nakliyat
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
işte burda bile kibirli konuşuyorsunuz neden boş yorum yapayım yada baltalamak istim ki alacak veya verecekli değiliz daha önce onlarca kişiyle çalıştım konuştum 13 yıldır adwords reklamı açtırıyorum ve bu tarz önden para isteyenler hep sıkıntılı oluyor bu sizde oluyorsunuz demiyorum yüzdelik olarak %80 ninde sıkıntı çıkıyor ya hesap onaylatamıyor ya hesap patlıyor ya 20 30 tl hesab açıp bak reklamı açtım diyor para istiyor ya telefona cevap vermiyor ya bin türlü oyalama ve sonu kötü oluyor genelde
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Mimar
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Yanlış anlamayın sözümü ama;
Google dan komisyon almıyorsanız nasıl oluyor o iş?
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Mimar
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
İşin içinde başka bir iş yoksa bence bunu açıklamalısınız.
Yuvarlak, kaçamak cevap vermek çözüm değil kanımca.
İyi forumlar.
2 kişi bu mesajı beğendi.