-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Reklam ve seo hizmetleri
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Doğru duydunuz toplamda tek hesapta 1200 dolar faturalandırabılıcegınız eşikli hesap eğitimlerimiz başlamış olup eğitimlerimiz istanbul Avrupa yakası istenırse yuzyuze haftanın 3 günü dileyenlere online hergün 2 saat şeklinde 60 saat eğitim ile sizde günlük kullanabılırsınız ekspress hesap sistemi ilk önce 450 dolar harcatıp sonra faturalandırma sistemi ile ikinci güne 750 dolar harcatabiliyorsunuz eğitim sadece 10 kişi ile sınırlı olup ödemeleri dilerseniz kredi kartına 6 taksit dilersenız sözleşme ile sözünüze 12 taksit ile ödeyebilirsiniz Google ekspress hesap sistemi içersinde yabancı Cc oluşturma onaylatma yabancı numara alma doğrultma vbenzeri eğitimler mevcuttur dileyenler tarafıma ulaşabilir eğitim fiyatım 10bin TL olup ekspress hesap oluşturma sistemi ile herzaman güncelleme gelse bile açabilirsiniz fiyat ancak peşin ödemelerde indirim olucak olup kredi kartı ödemelerde veya sözleşme ile çalışmamızda indirim olmayacaktır 60 saat eğitim sonrası 6 aylık ücretsiz olarak takılınan noktada yardımcı olunacaktır herkes fiyatı pahalı bulabilir ama fiyat bu eşikli ekspress hesap almak isteyenler ise tane fiyatı herseyın kurulumu ve reklamı aktif etme takibi harcamasına kadar tarafımızca yapılacak ise Danısmanlık ücreti aylık 2000 TL ayrı her hesap ücretinde 800 tldir herkese hayırlı forumlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Adwords / Seo
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%70)
Merhaba 0533 939 0743 ulasırmısınız whatsapp dan
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Selam bir iki tane görsel eklense iyi olurdu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
webtasarım
-
-
Ad Soyad
Y** I**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Harcamalarla ilgili görsel ekleyin ya da İstanbuldayım yüzyüze görüşelim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
webtasarım
-
-
Ad Soyad
Y** I**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Numaramı PM attım hala donmediniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Reklam ve seo hizmetleri
-
-
Ad Soyad
Ş** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Herkese teşekkürler forum içi ve dışı iletişime geçenler ile bazıları ile anlaşılarak 10 kişilik eğitim kotası dolmuştur method eğitimi daha verılmeyecektır konu kapatılabılınir