Selamlar dostlar, tüm modülleri bana ait olan Google Adwords Hesap Açma Botu ve Hesaplar üzerinde birçok toplu işlem gerçekleştirebileceğiniz bir yazılımı tanıtmak istiyorum.

Eğer piyasada benim botum daha iyi diyebilen var ise buyursun çıkartsın. Çıkarsa da eminim benim elimden geçmiştir o bot.

 

Lütfen botun toplu olarak ürettiği hesapların tanesine 300-500 Lira para verip masraf yapmaktan kaçının fiyatı olabildiğince düşük tuttum o yüzden sadece biraz uğraş istiyor o kadar.

Aşağıda bulunan görsellerden yazılım detaylarını öğrenebilir ve ücretsiz olarak deneme alabilirsiniz. Ücretsiz deneme almak için benimle iletişime geçmeniz yeterlidir. Elinizde gmail ve proxy olması yeterlidir. Eşikli ÜRETİM derseniz kart sağlamanız gerekiyor.

Yazılım üzerinde gelişmiş birçok özellik mevcut dostlar ama bundan daha önemlisi sizin vereceğiniz tavsiyeleri bota eklersek daha da gelişir bot ve sizde ücretsiz kullanım kazanırsınız.

 

Eğer sizde otomasyon yapmayı öğrenmek isterseniz BU Linke tıklayarak kanalıma abone olabilirsiniz yakında eğitim videoları yayınlamayı düşünüyorum. Eğitimde Google Adwords Otomasyonu yapmayı göstereceğim ve ayrı olarak kendi Türkiye Lokasyon İpV6 Proxynizi ve Mobil Proxylerinizi nasıl üretebileceğinizide göstereceğim.

İletişime geçmek isterseniz üstte belirttiğim sitede telegram adresim var ve ayrı olarak Discord sunucum var yeni açtığım bilgi almak için eğitim veya destek almak için buyrun gelin dostlar.

Herkese iyi forumlar dilerim.

 

 

TELEGRAM İLETİŞİM: @automatepw

Yazılım Websitesi: https://hardwords.my.canva.site/

 

Şuanda yazılıma reklam açma, askı itiraz vs bir çok yeni özellik eklenmiştir. Satın almak isteyenler iletişime geçebilir.

 

114848-6454480b43895.jpg

114848-64544814d7f3e.jpg

114848-6454481c741cd.jpg