Tamamen organik bir şekilde müşteriye özel hazırlanmaktadır.


KAMPANYA
Hesaplarda olası bir askı sorununda 1 hesap daha reklam onaylı şekilde teslim garantisi !








Neler yapıyoruz?


  • Reklam onayı alamadığınız ihlal politikalarından geçemediğiniz reklamlarınızı, tarafınıza kendi ads hesaplarınıza onaylatıp yayınlatıyoruz.

  • Bunu yaparken reklamlarınızı en doğru hedef kitle, anahtar kelime ve optimizasyon ile sektörel olarak en doğru optimizasyon ve tbm teklifi ile reklamlarınızın çıkışını optimize ediyoruz.

  • Sektörünüzü ve reklamlarınızı analizini sağlayıp izleyeceğimiz yol haritasını size sunuyoruz.

  • Sektörel olarak her alanda reklam onay işlemleri tarafımızca sağlıklı bir şekilde hazırlanıp onay sürecini en minimum seviyede tutarak, doğru müşteri analizleriyle en olumlu hedef kitleye reklamlarınız hazırlanır.

  • Cloaker kurulumu & Temini








Reklam alan kişiler aşağıdaki maddeleri okumuş ve kabul etmiş sayılır


  • Reklam onaylı, yayınlı teslimlerde müşteriye teslim edildikten sonra satın alınan hesap müşterinin sorumluluğundadır.

  • Reklam onaylı hesaplarda bazı kurallar vardır. Bunlar detaylıca müşteriye aktarılır ilk bir kaç gün ( hesap oturana kadar ) dikkat edildiği sürece problem çıkmaz.

  • Oluşturulan kampanyalarda değişiklik yapılması yasaktır, değişiklikten kaynaklı hesabın askıya gitmesi müşterinin sorumluluğuna girer. Telafi sağlanmaz.

  • Cloaker gereken sektörlerde +100 TL cloaker ücretlendirmesi vardır.

  • Reklamınız için ödeme alındıktan en geç 1 saat içerisinde girişi yapılır.

  • Reklamlarınız 3 gün reklamınız yayınlanmazsa hesap teslimi yapılamazsa iade seçeneğiniz bulunmaktadır.

  • Teslim alınan hesapta askı sorunu yaşanırsa 1 Adet reklam onaylı ve yayınlı şekilde telafi mevcuttur.





SORULAR




lostyazilim adlı üyeden alıntı

Ürünü Aldık Reklam Başarılı Bi Şekilde Çıktı Teslimatını Yapdınız Reklamlarda Bir Değişiklik Yapmadı ve 2 Gün Sonra Askı Geldi YAda 1 Hafta Sonra ?


Buna hiç kimse garanti veremez tabi ki, reklamda yapıcağınız değişiklikler vb. bir çok unsur buna sebep olabilir.
Biz burada hesabı onayının, reklam yayınının garantisini veriyoruz. Bu aşamalardan sonra özellikle extrem durumlar, kampanyalarda olağanüstü değişiklikler veya politikalara aykırı tutumlar olmadığı sürece askı durumu yaşanmaz.

Bu zamanlamadan sonra zaten hesap artık Google'nin gözünde güvenli bir pozisyonda bulunuyor, ayrıca sadece tarafımızca sağlanan hesaplar için geçerli değil, bir hesap 100.000 TL dahi harcasa yukarıdaki belirttiğim tutumlar da negatif, politika ihlali gibi durumlar uygularsa askıya gidebilir.

Ya da harcama yapmış bir hesap satın aldığınız da ( min. 300 TL'den başlayan fiyatları var ) satıcı garantisi size asla vermemekte, girdiğiniz reklamın unsuru, politikası veya ihlal olarak nitelendirdiği bir çok durum var satıcı da buna istinaden bunun asla garantisini veremez.
Bu durumda harcama yapmış bir hesap aldığınızda, daha reklamınızı dahi girmeden, belki İP Adresi, Reklam Politikası, Hesapta Bilgi Değişikliliği, Yeni Kart Ekleme, Cloaker Kullanımı, Banlı Domain gibi sebeplerden dolayı hesabın askıya gitme olasılığı %90'dır.
Ödediğiniz tutar çöp olabilir ve bu durum hesap size teslim edildikten sonra satıcı kendi nezdin de, bu konu ile ilgili asla sorumluluk kabul etmez.

Biz ise reklam yayına girip harcama yapana kadar garantisini veriyoruz. Bu aşamadan sonra Google'ye uygun hareket ettiğiniz sürece bir sorun yaşamazsınız.
Aynı zamanda askı probleminde 1 adet reklam onaylı hesap telafisi yapıyoruz.
Bu konuda da sizlere neler yapmanız, nelere dikkat etmeniz gerektiği hakkında detaylı bilgiyi de paylaşıyoruz.

İlginiz için teşekkürler.