Merhaba sevgili dostlar sürekli güncellenen özel yazılım ile dilediğim kadar hesap kurabiliyorum, nakite sıkıştığımdan dolayı method satılıktır, yazılımı adınıza lisanslayıp 4 paragraf bilgilendirme ile nasıl suspend almadan veya suspend alıp ve askıdan döndürerek daha sağlam hesap kurabileceğiniz methodu veriyorum, yazılımı 5 dakika da bilgisayarınıza kurup size hemen öğretiyorum. ( Yazılım bizi Google ADS'in yakalamasından koruyor, bu sayede dilediğimiz gibi hesap kuruyoruz.)
Methodun İçeriği:
1. Özel Yazılımı Adınıza Lisanslayacağım ve RAR Dosyası Olarak Teslim Edeceğim*
2. 3 Adet Askıdan Hesap Döndürebileceğiniz İtiraz Metni Hediye Edeceğim (10/6 Başarı Oranı)*
3. Hesap Satan Kişileri Kullandığı Tanesi 1 TL Olan Türkiye Lokasyon Çok Kaliteli Proxy Tavsiyesi*
4. Dört Paragraf Genel ADS Hakkında Sektörünüz Hakkında Çok Faydalı Bilgiler Vereceğim*
Method ne işinize yarayacak?
Method, artık dilediğiniz gibi suspend olmadan veya suspend olup askıdan hesap döndürerek sınırsız hesap sahibi olmanızı sağlayacak, hesap masrafınız olmayacak, hesap başı maliyetiniz sadece proxy ücreti yani 1 TL olacak, nakit ihtiyacımdan dolayı satmaktayım yoksa satmazdım, bu fırsatı kaçırmayın.
Tüm Bunlar Yazılım da Dahil Sadece ve Sadece 2 Hesap Parası Yani: 500 TL