Benden alacağınız bu premium method ile reklamlarınızı aralıksız yüksek bütçe ile aralıksız yayınlayabilirsiniz.

 

Eşikli reklam metotlarını genellikle ufak işletmeler için kullanırken, bu tarz metotları yüksek harcamaları olan sektörlere uyguluyoruz. Başlıkta yazıldığı üzere tabiki sınırsız değildir fakat bir hesap 50.000₺ de harcayabilir 1 milyon ₺ de harcayabilir. Bu hesabın açılış tarihi, eski harcama tutarı ve faturalandırma geçmişi ile ilgilidir. Fakat her halükarda mükemmel derecede kar etmiş olacaksınız.

 

Günlük 2000₺ Bütçeyle 150.000-200.000 ₺ arası harcama saglayabilirsiniz. Beni bilen bilir normalde bu metodu kaç yıldır satmıyorum. Zaten metodu herkese de satmayacağım. Yazan kişilerin profiline göre satış sağlanacaktır. 

Method boyunca ihtiyacınız olan materyalleri temin etmenizde yardımcı olacağım . Eski tarihli hesap, sanal kart vb... 

Sadece ciddi alıcılara AnyDesk ile harcama yapmış hesaplarımı gösteririm . Kıyamet kadar eski hesap ve harcama yapmış hesaplarım mevcuttur.

 

Methodun en önemli kısmı her saat başı sizlere öğreteceğim yeni fatura silme ile işlem yapmanızdır. Eğer 1 saatten fazla bekletirseniz önce "Hesabınıza ilişkin gecikmiş borcunuzu ödeyin" uyarısı alırsınız ardından ise ödenmemiş bakiye askısı ile hesabı çöpe atarsınız. Bu nedenle tek bir ads hesabı için bir çok sanal kart lazım olacaktır. Bunuda sizlere öğreteceğim. En ufak detaylarına kadar hepsi öğretilecektir. Fatura silme diyince aklınıza sadece fatura silerim biter gelmesin. Bir çok işlem vardır .

 

Bana yazıpta methodla ilgili soru sormayın. Kendini akıllı zanneden arkadaşlar ağzımdan laf almaya çalışmasın.

Method ile ilgili videoya gitmek için TIKLAYIN

Reklam hizmeti veya hesap satışı yoktur. Lütfen videoyu izlemeden yazmamaya gayret ediniz.

 

Method fiyatı 50 K' dır. Tek fiyattır indirim yoktur ve sadece 3 kişiye satılacaktır . Kolay gelsin

 

Telegram: turkdevils