Merhaba arkadaşlar 1 aydır reklamlarımda böyle bir tetiklenme sorunu yaşıyorum çözümü bilen arkadaşlar varmıdır wpden yazabilirmi? whatsapp mesaj at
Ads tetiklenme sorunu çözümü bilen varmıdır |
9 Mesajlar | 1.624 Okunma |
Merhaba arkadaşlar 1 aydır reklamlarımda böyle bir tetiklenme sorunu yaşıyorum çözümü bilen arkadaşlar varmıdır wpden yazabilirmi? whatsapp mesaj at
Yerel konum ayarlamasını %900 e çıkarın . Sorun çözülecektir fakat tbm artacaktır
Yerel konum ayarlamasını %900 e çıkarın . Sorun çözülecektir fakat tbm artacaktır
Bu sorunun kaynağı gerçekten bumuymuş. Eğer sorun bu şekilde çözülüyorsa gerçekten nasıl teşekkür etsek az
hocam deniyorum olursa tşkr etmek için wp numaranızı alabilirmiyim.
sorun devam ediyor
sorun devam etmekte hata vermeye devam ediyor. sorun çözüldüğü taktirde. ödül vardır
Mesaj 1 defa düzenlendi. Son düzenleyen: g00gleADS (28.01.2024 10:16)
sorun devam etmekte hata vermeye devam ediyor. sorun çözüldüğü taktirde. ödül vardır
pm den yazın destek olayım çözümü var hocam
cevap verildi sorun devam ediyor reklam hiçbir şekilde gözükmüyor gösterim almıyor sorun çözüldüğü taktirde ödül vardır tokatçılar rahatsız etmesin