-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba Arkadaşlar,
Adwords geçen gün bir hesabımı yine incelemeye aldı. Bende acemi olduğum için her ödeme de inceleme olacaksa zarar edeceğim öyleyse yeni hesap açıp yedekte bekleteyim mantığıyla 2. 3. hesapları açtım ve içine bakiye yükledim. Fakat bir kredi kartını birden çok hesapta kullandığım için hepsi birden askıya alındı. Pirince giderken evdeki bulgurdan olduk.Her hesap için itiraz formu doldurdum mailler attım. Aklıma takılan bir kaç soru var yardımcı olursanız çok sevinirim.
1.Askıya alınan hesapların açılma ihtimali nedir? Açılıyor ise kaç güne açılır?
2.Ödeme bilgileri girerken fatura bilgilerini tam olarak doldurmamak soruna yol açar mı?
3.Askıya alınan hesaplar açılmaz ise bunların içine yüklediğim bakiyeyi nasıl geri alabilirim? Bankadan iptal talebi versem geri yüklenir mi?
Şimdiden teşekkür ederim.
Yunus
𝐆𝐨𝐨𝐠𝐥𝐞 𝐀𝐝𝐬
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Dijital Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bunlara Cevap bende Arıyorum gerçekten adwords mantığını anlayabilmiş değilim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Günlerdir defalarca adwords e mail attım destek hatları ile konuştum evdeki bilgisayara dokunmadım şirketten yeni bir sanal kart ile hesap açtım yeni web site ekledim yine askıya alındı en son bir adwords uzmanına parayı verip reklamları öyle çıkaracağım başka çözüm yok gibi
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Oluşturduğun sanal kartın içinde para var mıydı?Bütçen yüksek mi?Ads yardım için gösterdiği numarayı aramayı denedin mi?
İtiraz formuna en kısa surede cevap verirler.Bakiyeni geri alabilirsin(Google amcaya sor).
200$ Google Cloud kodları için profilimi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Para vardı, bütçe idealdi onun dışında geri ödemeyi bekliyorum zaten şimdi reklam çıkamıyorum sorun o
buzmavisi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%73)
Sistem otomatik aliyor askiya. Odeme sekleniniz nedir otimatik mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Manuel olarak da otomatik olarak da ayrı ayrı denedim yine askıya alındı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
makina müh.
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bana dun adwords yetkilisi dediki google irlanda ekibinden
sorum
ayni hesap altindan birden fazla alt hesap acip promo kullanabilirmiyim ?
-kabul etmez ama deneyelim
-kabul etti kullanabilirsiniz
-hesabin banlanma riski yok degilmi google play console hesaplarimda burada
-sorun olmaz yine de baska bir gmail acip o hesapta promosyon yukleyip kullanip kapatirsiniz
-ayni banka kartiyla yuklemede sorun yasarmiyim internette hesaplarin banlandigini duymustum
-hayir kapatilmaz dedi
ben yinede guvenemedim daha kendi calisanlari algoritmayi bilmiyor galiba
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Google destek ekibi tamamı mı böyle bilmiyorum ama Türkiye destek ekibi çok etkisiz
-
-
Yaş/Cinsiyet
21 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
1. Birden Fazla hesap kullanılmaz. Tek Hesap ile her site için reklam verildiği için.
2. Fatura bilgilerini tam doldurmamak sorun çıkarmaz hesabın tekrar etkinleştirildiğinde yeniden girmeni isteyeceklerdir.
3. Askıya alınan hesap açılmaz ise tercihler sekmesinden hesabını iptal et paran 2-3 haftaya banka hesabına geri yarat.
4. Askıya alınan hesabın açılma durumu nedir ? Verdiğiniz site politika uyan site ise hemen açarlar ancak diğer açtığınız 2 hesabı kapatınız. Örnek veriyorum ben takipçi işi yapıyorum ve reklam veriyorum hali ile hesabım haftada 1 veya 2 haftada 1 askıya alınıyor kendime geliştirdiğim taktik ile hesabı mı 24 saat içinde tekrardan etkinleştiriyorum.
Sonuç: Diğer 2 adet hesabını kapat dostum (Ayarlar-Tercihler-Hesabı iptal et) ardından ilk açtığın hesap ile tekrardan ads ulaş ancak fatura bilgisi vs. şeylerini doğru yazmayı ihmal etme. Zaten bir sorun yoksa hesabın en geç 3 iş gününde açılır. Yapamaz isen (ÜCRETLİ) şekilde yardımcı olurum ancak verdiğim bilgiler ile yapabilirsin.
İyi forumlar.