-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** F**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Arkadaşlar merhaba,
Web tasarımcıyım ve yıllar önce akrabamız bana bir site kurdurttu. Bu siteye bütçemiz dahilinde Adwords girdik fakat biraz kullandıktan sonra siteyi kapatmaya karar verdik ve kapattı. Problem olan tarafı şu;
İlk ödemeyi yapmıştık ve sonrasında herhangi bir şekilde otomatik ödemelerde olduğunu yada karttan çekim yapılamadığını bana bildirmediler. Sitemiz kapalı ve Adwords olma olanağı yok çünkü ben bir bütçe belirlemiştim. Ne bana borcum olduğunu ne de reklamlarıma devam ettiklerine dair tek bir bilgi maili dahil gelmedi. Ne olduysa son bir haftadır Rob Scott adlı bir mailden sürekli 301 TL borcum olduğunu ve Şubat 2018'e kadar ödemezsem bana dava açacaklarına dair mailler alıyorum.
Avukatım ile konuşup durumu anlattım ve dava açamayacaklarını söyledi. Size de sormak istedim kullanmadığım, "otomatik ödemelere" alınan hesabımın borcunu ödemeyi de düşünmüyorum çünkü sitemiz ortada yok zaten. Ne ara reklam başladı, bitti onu bile bilmiyoruz.
Sizce ne yapmalıyım?
Bayro
Opencart e-ticaret PRO
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
e-ticaret
-
-
Ad Soyad
F** D**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Önce vergi versinler sonra sizden alacaklarını tahsil yoluna gitsinler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Hocam adwords yükleme yapmadan kullanılıyor muki?
oktayt
İş olsun işte
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Bilişim/İnternet
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Hiç bir şey olmaz arkadaşım tecrübe ile sabit. O mailler nereden geliyor onu anlamadım aracı firma ile mi çalıştınız ? Bir de adwords de ilk ödemeden sonra açılan bakiye maksimum 50 tl sonrasında eksi bakiyeyi artırıyorlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Wordpress Php düzenleme işleriniz yapılır
oktayt
İş olsun işte
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Bilişim/İnternet
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Ek olarak : Şimdi biraz araştırdım muhtemelen virüs bağlantısı içeriyor gibi bağlantılara tıklamayın. (Eğer kanıp ödeme yapmaya kalkarsanız banka hesabınızdan para çekiyor )
Wordpress Php düzenleme işleriniz yapılır