-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Fotografci
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba kendimize ait insaat firmamiz var firma yeni oldugu icin websiteside yeni ve ben googlede reklam vermek istiyorum arandikca öde cok cazip geldi. Ama reklam vermeden once anahtar kelimeyi ne secmem lazim onu bilmiyorum google keyword planner de neye dikkat etmem gerekiyor bana en uygun kelime icin. Mesela isimizle alakali 2 kelime var fakat biri aylik 1-10b aranma birisi 1-100 aranma birinin yaninda farkli ucret yaziyor birinin yaninda farkli. Birinin populeritesi yuksek biri orta. Bunlarda neye dikkat etmem lazim yani wbsitesinden para kazanmak istemiyorum sadece istedigim anahtar kelimelerde ilk sirada ciksin hani sponsorlu yaziyor ya o sekilde. Umarim anlatabilmisimdir yardimci olacaklara tesekkur ederim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Fotografci
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yardim icin tesekkurler hocam fakat aradigim bu degil.
Pluto
Google Partner Ajansı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
I** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İnşaat firmanız örneğin bina vb. yapıyorsa ve devam eden bir projeniz varsa; arama ağı reklamlarını için işinizle alakalı mümkün olduğunca çok kelime seçmenizi tavsiye ederim. Örneğin; satılık daireler, satılık 3+1 daire gibi benzer kelimeleri kullanabilirsiniz. Hatta bulunduğunuz ilçeyi de ekleyerek örneğin beykoz satılık 3+1, beykoz satılık daireler gibi kelimeler ile arama yapıldığında reklamlarınızın çıkmasını sağlayabilirsiniz.
Şuan devam eden bir projeniz yoksa (satışta olan daireler yoksa) arama ağı reklamları yerine görüntülü reklamlar ile marka bilinirliğinizi arttırmaya yönelik reklamlar yapmanızı tavsiye ederim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Fotografci
-
-
Ad Soyad
T** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam son dediginiz goruntulu reklam nasil oluyor zemin betonlari uzerine firmam var bu dediginizi nasil yapabilirim
Lorke
AdWords Eğitim&Sertifika
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Adwords Reklam
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Konut projeleri, inşaat projeleri, emlak projeleri, ev projeleri ve lokasyon ile birlikte kullanarak bu anahtar kelimeleri kullanabilirsiniz.
Eğer hemen teslim bir proje ise satılık daire olarak da ilerleyebilirsiniz.