lostyazilim

Google Ads hesabım yaklaşık 2 ay önce sistemleri atlatma politikası nedeniyle askıya alındı.

2 Mesajlar 281 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Safatezemir Safatezemir WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.07.2024
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Makine Mühendisi
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad S** T**
  • Mesajlar 1
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

Merhaba arkadaşlar,

Başlıkta da belittiğim gibi, Google ads hesabım sistemleri atlatma politikası ihlali nedeni ile askıya alındı. Askıya alınmasını gerektirecek hiç birşey yapmadım. Fakat askıya alınmasından 3 gün sonra internet sitemin ara sıra başka sitelere yönlendirdiğini fark ettim. Bir şekilde zararlı yazılım bulaşmış.

Bunun üzerine;

• İnternet sitemi tamamen silip, baştan oluşturdum. Şu an bir sorun görünmüyor
  • Kampanyaların hepsini kaldırdım.
  • Ödeme yöntemlerini silerek, sadece kendimi bıraktım.
  • Sistemleri atlatma politikalarını da detaylı bir şekilde, tekrar tekrar okudum.
  • Toplamda da 6 kez detaylı şekilde, Türkçe ve İngilizce açıklamalar yazarak itirazda bulundum.

Hiçbirine olumlu yanıt gelmedi. Bazı itirazlarda karşılıklı mailleşme de oldu ama sonu hep olumsuz bitti. Hala ihlalin devam ettiğini söylüyorlar, başka bir datay bilgi de istediğim halde vermiyorlar.

Şimdi de şirket olarak zor durumda kaldık. Reklamını verdiğimiz yerel bir hizmet. Müşterilerimiz bize ulaşamıyor.

Yardımcı olabilecek var mı? Neler yapmam gerekli?

wmaraci
reklam

AselMedya AselMedya WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.10.2024
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek GoogleAds danışmanı
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad S** B**
  • Mesajlar 1
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

Safatezemir adlı üyeden alıntı

Merhaba arkadaşlar,

Başlıkta da belittiğim gibi, Google ads hesabım sistemleri atlatma politikası ihlali nedeni ile askıya alındı. Askıya alınmasını gerektirecek hiç birşey yapmadım. Fakat askıya alınmasından 3 gün sonra internet sitemin ara sıra başka sitelere yönlendirdiğini fark ettim. Bir şekilde zararlı yazılım bulaşmış.

Bunun üzerine;

• İnternet sitemi tamamen silip, baştan oluşturdum. Şu an bir sorun görünmüyor
  • Kampanyaların hepsini kaldırdım.
  • Ödeme yöntemlerini silerek, sadece kendimi bıraktım.
  • Sistemleri atlatma politikalarını da detaylı bir şekilde, tekrar tekrar okudum.
  • Toplamda da 6 kez detaylı şekilde, Türkçe ve İngilizce açıklamalar yazarak itirazda bulundum.

Hiçbirine olumlu yanıt gelmedi. Bazı itirazlarda karşılıklı mailleşme de oldu ama sonu hep olumsuz bitti. Hala ihlalin devam ettiğini söylüyorlar, başka bir datay bilgi de istediğim halde vermiyorlar.

Şimdi de şirket olarak zor durumda kaldık. Reklamını verdiğimiz yerel bir hizmet. Müşterilerimiz bize ulaşamıyor.

Yardımcı olabilecek var mı? Neler yapmam gerekli?

Merhaba Google botları bulaşan zararlı yazılımı gördüyse artık birsey yapmanız gerekmiyor süpheli ödemede birçok kere döndüğünü gördum ama sistem atlatmada bıraz zor , müşterileriniz için yeni  google ads hesabı oluşturabilirsiniz sadece o hesaba bağlı değilsiniz hocam.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al