[COLOR=red]GOOGLE ADWORDS REKLAM ÇEŞİTLERİ;[/COLOR]

Metin Reklamlar : Klasik ve en yaygın kullanılan reklam biçimidir. Google ana sayfasında ve İçerik Ağı sitelerinde gösterilir. Metin reklamlarda bir reklam başlığı, iki satır reklam metni ve son satırda da web sitenizin adresi yer alır. Reklamlar anahtar kelimeler ve kelime grupları kullanılarak yayınlanır.
Bir kullanıcı uygun anahtar kelimeyi aradığında reklam görüntülenir. Reklam yayınlayan bir firma olarak size en büyük avantajı sadece işiniz ile ilgilenen kullanıcılara gösterilmesidir.

Görsel Reklamlar : Resim veya animasyon olarak yayınlanan reklamlardır. Sekiz farklı biçimi destekler. Görsel reklamlar yalnızca İçerik sitelerinde gösterilir. Özellikle ürününüz veya işletmeniz ile ilgili marka bilinirliğini arttırmaya yönelik etkisi büyüktür.Görsel reklamların çarpıcı etkisi, en uygun reklamların en uygun sitelerde gösterilmesini garantileyen Google AdWords teknolojisi ile birleştirilmiştir.

Video Reklamlar : Hareketli ve ilgi çekici video reklamlardan oluşur. Dört farklı biçimde özelleştirilebilen başlangıç görüntüsü bulunur. Video reklamlarıda Görsel reklamlar gibi yalnızca içerik sitelerinde yayınlanır.