lostyazilim

Google Adwords Sahte Tıklama Çözümü | Ads Reklam Saldırıları Koruma | %80 Çözüm ve Ads Yönetim

2 Mesajlar 1.489 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

BilginSSC BilginSSC WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.05.2019
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Grafik & Web Tasarım & Dijital Reklamcı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** B**
  • Mesajlar 7
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Merhabalar, aşağıda konu hakkında olabildiğince merak edilenlere cevap vermeye çalıştım. Ekstra durumlar için soru ve sorunlarınız için yorum atarak, özel mesaj atarak, iletişim bilgilerinden ulaşarak detaylı bilgi alabilirsiniz. İyi formlar.

İletişim : 0553 341 28 58

Referanslar için konu altındaki yorumlardan veya ekstra forum dışında hizmet verdiğim bir çok kişinin bilgilerini onların izinleri doğrultusunda sizinle paylaşırım. Her referans farklı şehirlerde farklı sektörlerde yoğunluklu olarak beyaz eşya, teknik servis gibi farklı sektörler. İletişim bilgilerini vererek görüşmenizi sağlayabilirim.

Burası Önemli !
1- Daha önce farklı uygulamalar denemiş olabilirsiniz, veya farklı kişilerden yardım almayı denemiş olabilirsiniz. Şunu samimiyetle söyleyebilirim bir çok adwords reklamınızı çıkan kişilerinde çaresiz kaldığı bu durumda çözüm yolu en uygun ve sizin reklamlarınızı kurtaracak olan planları uygulamaktayım. Bir çok zor sektörde özellikle teknik servis gibi saldırı yoğunluğu çok olan şehirlerde dahi güzel gelişmeler elde etmekteyim. Siz teknik servis sektörü, beyaz eşya sektörü dediğiniz de adwords hesapları yöneten kişiler direkt o sektöre yapacak bir şey olmadığını, saldırıların ıp lerini engellediklerini söylemekteler. Çözüm üretemedikleri her geçen zaman size para kaybı olarak geri dönmektedir.

2- Hızlıca uygulama çeşitlerinden bahsetmek istiyorum. Click guardi, click cease gibi uygulamalar ve öneriler okumuş olabilirsiniz. Evet onları da unutun. Maalesef saldıran programların çalışma mantığı Ip ve kullanıcı arayüzü değiştirmektir. Saldırı gelen IP çeşitleri tamamen mobil ıp ve her seferinde farklı Ip adresleridir. Bu tür uygulamalar gelen farklı IP adreslerini aynı ve benzer grupta olmadığı için engelleyemez sadece takip ve izlemenizde yardımcı olur.

3- Ip adresleri engellenemez mi ? Bu ihtimal zordur diyebilirim. Çünkü saldırı tiplerinde gelen mobil Ipler örnek verecek olursak ; 46.155.x.x olmaktadır. sondaki x.x ler sürekli değişmektedir. Gelen saldırı IPleri mobil hattan çekmekte olduğu için siz direkt 46.155.x.x i olduğu gibi kapatırsanız potansiyel müşterilerle beraber o hat aralığını kullananları engellemiş olursunuz.

4- En iyi sonuç sektörünüz, şehriniz için yapılacak olan lokasyon uyarlamaları, aldığınız saldırı türünü belirlemek, gelen trafiklerin kontrolü için analytics ve google adwords hesabınızda değişiklikler yaparak bu durumu en iyi şekilde atlatmaktır. Bot saldırıları 1 saat gibi sürede yüzlerce tıklama atabilir ve aynı kelimeye atılan bu yüksek tıklamalar için farklı hesaplara farklı şeyler hazırlamaktayım. Bunu en iyi anlamak için hesabınıza bakmam ve yukarda bahsettiğim şeyleri incelemem gerekmektedir. Güven konusunda hiç şüpheniz olmasın çoğu zaman team viever ile bağlantı kurabiliriz, sizden istediklerimi bana gönderebilirsiniz hiç problem değil sonuçta belirli ihtiyacım olan şeyleri izlemeli ve teşhiste bulunmalıyım. Hesabınız, kaybettiğiniz paraları düşündüğümüz zaman sadece artık bunun bir önlemi olmalı diye düşünüyorsanız iletişime geçin neler yapabiliriz bakalım çünkü bu güne kadar yapamayacağım hiç bir iş için kimseye fiyat ve istek teklifinde bulunmadım.
orderinn

kişi bu mesajı beğendi.

Web Tasarım & Google Adwords Dijital Reklam
wmaraci
reklam

Vbdestabe Vbdestabe Seo Doğallıktır. Kullanıcı
  • Üyelik 27.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Seo Doğallıktır.
  • Konum Diyarbakır
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 152
  • Beğeniler 13 / 9
  • Ticaret 13, (%100)
Merhaba arkadaşlar adwords geçersiz tıklama engelleme konusunda Linkini bırakacağım sitede arkadaş çok geniş ve güzel şekilde olabilecek herşeyi açıklamış okumanızı şiddetle tavsiye ederim
https://turkcoder.net/dijital-pazarlama/internet-reklamciligi/google-ads/ads-arama-aginda-kasitli-tiklamalardan-korunma/

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al