wmaraci reklam
tr.link

Reklamlarımıza Saldırı Var Ne Yapabiliriz ?

16 Mesajlar 3.028 Okunma
acebozum
tr.link

fbyazilim fbyazilim Selam. Kullanıcı
  • Üyelik 28.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek İnternet ve Yazılım Uzmanı
  • Konum Elazığ
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 668
  • Beğeniler 216 / 244
  • Ticaret 27, (%96)

dogandeniz adlı üyeden alıntı

Google yemez onları sana geri iade edecektir.

:p:p:p:p:p

googleasistan
reklam

aMCaoGLu aMCaoGLu Antalya Kullanıcı
  • Üyelik 07.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek aquarium
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 188
  • Beğeniler 36 / 36
  • Ticaret 8, (%100)
Seo Konusunda sorunumuz yok 25 anahtar kelimede ilk sıraya soktum zaten ben siteyi.. ama adwords önemli.. herkes sen ben değil tüm sayfayı inceleyen insan sayısı %5 en başta çıkan işi kapıyor..adwordste para iade ediyor etmiyor değil ama 300 lira harcamışsam 30 lirasını iade ediyor ayrıcada zaten o iade edene kadar reklamın kapalı kalıyor arkadaşında dediği gibi.. buna bir çözüm bulmamız şart.. yokmu net bir çözüm bulan..

Bana Müsade.. Sana Rastgelsin ! Budur Hikayemiz..

LinkPicture LinkPicture WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.09.2018
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Kontrolör
  • Konum Konya
  • Ad Soyad F** K**
  • Mesajlar 446
  • Beğeniler 16 / 102
  • Ticaret 0, (%0)

Escalous adlı üyeden alıntı

Hocam adsense için değil konu, adwords için açılmış.

Adwordsun parayı iade edeceğini de düşünmüyorum, ne yazık ki adwordste böyle bir problem mevcut..

Ben konuyu yanlış anlayarak sitenizdeki reklamlara tiklanip Ban yemekten korkuyorsunuz diye anladım pardon.

Bonneval adlı üyeden alıntı

Hocam engin tecrubenin olmadığı belli bilmediğin konularda yorum yapma lütfen .millet kan ağlıyor saldırı yüzünden dukkan kapatanlari taniyorum ben bu saldiri muhabbeti yuzunden, google yemez diyorsun yiyiyor yani yalan mi konuscaz, adamlarda oyle bir sistem var ki 3 dakika da 3k tik atior.
Bazen google sahte tiklama paralarini iade ediyor ama sen o anda reklama cikamiyorsun her ciktiginda dusuruyorlar seni parayi iade alsan ne olacak

Yazdıklarımı doğru okuyabilseydiniz uslubunuzu bozmadan önce konuyu yanlış anladığımi algılayabilirdiniz .

Google reklamlarından ziyade Facebook ve Instagram reklamları daha efektif diye düşünüyorum. Reklam verenler için .

Tüm sahte tıklama ile para dağıtan uygulamalarin tamamı Google reklamları odaklı .
Sahte tıklama yap para kazan diyen bir site 9 ayda 130 bin lira dağıttı .(veriler elimde mevcut ay ay ) bu para reklam verenlerin boşuna verdiği paralar . Bunun gibi birçok site mevcut maalesef

Resim Linki Almanın En Kullanışlı Yolu LinkPicture.com

korkmazzz korkmazzz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.04.2018
  • Yaş/Cinsiyet 21 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum Karabük
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 284
  • Beğeniler 0 / 72
  • Ticaret 6, (%100)
Çoğunluk google iade eder diyor ama etmiyor hocam. Benim 900 gösterim 4000 bin tık bile geldiği zamanlar oluyor. Google biraz anlıyor iade ediyor ama hepsini anlamıyor yani paranın yarısı çöp oluyor. Öneri olarak alternatif anahtar kelime bul yani reklam verdiğiniz anahtar kelimelere yakın kelimeler bul belki kısmen çözülebilir. Ama kesinlikle paranın tamamını iade alamazsınız.

Ek olarak itiraz edebilirsiniz. Sağ üste bulunun geri bildirim gönder yerinden sorunu yazın telefon numaranızı yazın sizi irlan da türk ekibi arayacaktır. Onlara itiraz edin ben yapmıştım bir kez parayı geri yüklemişlerdi özür içinde 100 ₺ kupon hediye etmişlerdi.

wmaraci
wmaraci

aMCaoGLu aMCaoGLu Antalya Kullanıcı
  • Üyelik 07.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek aquarium
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 188
  • Beğeniler 36 / 36
  • Ticaret 8, (%100)
Arkadaşlar Birbirimize Saldırmadan Şu Konuyu Tatlı Tatlı Tartışıp Bir Yol Bulmaya Çalışsak ya...
Bırakın Herkes Fikrini Söylesin Belki Hiç Aklınıza Gelmeyen Bir Yöntem Hiç Beklemediğiniz Birinden Çıkar ?

Wordpress Site İçerisinde Siteye Gelen İp Adreslerini Net Olarak Kontrol Edebileceğim Bir Eklenti Varmı Bildiğiniz ?
En azından İp Adreslerini Kontrol Altında Tutmaya Çalışayım Bir Süre..
Çünkü Bana Saldırı Program ile Otomatik Değilde Elle Tek Tek Tıklanarak Yapılıyor...

Bana Müsade.. Sana Rastgelsin ! Budur Hikayemiz..

bugra1181 bugra1181 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.10.2018
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Medya
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** O**
  • Mesajlar 43
  • Beğeniler 1 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
ben ilk tıklamada para alıyor diye biliyorum. kendi reklamımda özellikle denemiştim. ama dediğin gibi ekip olarak tıklanıyorsa yapacak bişey yok

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al